Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem kanceláře 131 m2, Borovnice

Pronájem kanceláře 131 m2, Borovnice

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

V obci Přestavlky na trase mezi Kostelcem nad Orlicí a Chocní bych Vám ráda nabídla možnost dlouhodobého pronájmu celkem 4 volných kanceláří. Je samozřejmě možné zvolit k pronájmu pouze jednu, ideální právě pro Vás.

V budově bývalého ředitelství JZD sídlí regionální rodinná vendingová firma Kafe Partner a z důvodu nevyužitelnosti těchto prostor by ráda sdílela svou adresu působení. Je zde dostatek parkovacího stání, zrnková káva i internet.

Kanceláře se nachází ve 2. patře a jsou k dispozici celkem 4, dvě větší (původní zasedací místnost a kancelář ředitele včetně samostatného prostoru pro asistentku a s kuchyňkou), a dvě menší, ideálně pro jednu až dvě osoby.

Kancelář číslo 201 "ředitelna" - 52 m2, vhodná i jako open space pro více kolegů. Výše měsíční platby celkem 9000 Kč, zahrnuje: nájemné, topení, elektřinu, úklid chodeb a toalet.

Kancelář číslo 209 "zasedačka" - 39 m2, vhodná i jako open space pro více kolegů. Výše měsíční platby celkem 8000 Kč, zahrnuje: nájemné, topení, elektřinu, úklid chodeb a toalet.

Kanceláře číslo 212 a 213- 20 m2, ideální pro 1 až dva kolegy. Výše měsíční platby je 6000 Kč, zahrnuje: nájemné, topení, elektřinu, úklid chodeb a toalet.


Rádi Vás osobně provedeme v Přestavlkách a probereme Vaše představy o využití těchto volných prostor.

Budu se na Vás těšit, Vaše certifikovaná realitní makléřka, Kateřina Kuhnová.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky