Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 64 m2 U Ježíška, Plzeň

Pronájem bytu 2+kk 64 m2 U Ježíška, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme Vám k pronájmu prostorný byt 2+KK se 2 balkony, který se nachází v domě z roku 2008 v Plzni U Ježíška. Byt je situovaný ve 4.podlaží domu s výtahem.

Tvořený je prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem, velkou ložnicí, předsíní, koupelnou a 2 balkony, které jsou přístupné z obývací části. Koupelna je vybavená sprchovým koutem a je spojená s toaletou. Vytápění bytu i ohřev vody je řešený centrálně dálkově.

Byt je pronajímán takřka kompletně vybavený - je zde kuchyňská linka s myčkou nádobí, lednice, pračka, pohovka, postel i dostatek úložných prostor. Vytápění bytu o ohřev vody je zajišťováno centrálně dálkově, zaveden internet od Pilsfree.

Byt bude k nastěhování v průběhu první poloviny měsíce června. Majitelka preferuje zájemce bez domácích mazlíčků. K uvedené ceně se platí záloha na energie a služby, která včetně elektřiny činí 3.000,- a je dostatečná pro 2 osoby. Vratná kauce je požadována ve výši 2 měsíčních nájmů, provize RK činí 1 měsíční nájem + DPH.

Jedná se o skvělou lokalitu, která je v podstatě v centru města a zároveň je obklopena řekou a parkem. Vlakové nádraží je vzdálené pár minut chůze, MHD v blízkosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky