Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 45 m2 Květná, Plzeň

Pronájem bytu 2+kk 45 m2 Květná, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

K pronájmu nabízíme velmi pěkný podkrovní byt o dispozici 2+KK, který se nachází ve 3. podlaží cihlového domu ve skvělé lokalitě v Plzni na Slovanech. Dům se nachází v klidné zástavbě převážně rodinných a menších bytových domů. Mimo klidu zde oceníte také bezproblémové parkování přímo u domu.

Byt je pronajímán takřka kompletně vybavený - je zde zařízená ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj se sedací soupravou, kuchyňská linka se sporákem a MV troubou, lednice, stůl a další zařízení. V koupelně je sprchový kout, toaleta je a také vybavena nábytkem, zrcadlem a topným žebříkem, pračka součástí vybavení není.

Byt je k nastěhování připraven ihned. Majitelé preferují zájemce o dlouhodbý pronájem z řad nekuřáků, bez domácích mazlíčků, občany ČR. Byt je vhodný pro 1 osobu, maximálně pro pár. Majitelé požaduji solidní a služné jednání, které sami nabízejí. K nájemnému se při 1 osobě hradí poplatky za energie a služby ve výši 3.500,-Kč, v platbě je obsaženo i internetové připojení od O2. Požadována je vratná kauce 2x měsíční nájemné a 1 měsíční nájemné + DPH je provize RK.

Pro sportovce nabízí lokalita mnoho výhod jako je blízkost cyklostezky, tenisových kurtů či nedalekého Škoda Sportparku. Relaxovat můžete při procházkách kolem řeky Radbuzy nebo v parku Homolka. V okolí je dostupná veškerá občanská vybavenosti i MHD.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky