Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 1+kk 34 m2 Střední cesta, Plzeň

Pronájem bytu 1+kk 34 m2 Střední cesta, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k pronájmu velmi pěkný byt 1+KK s balkonem a vlastním parkovacím stáním, který se nachází v novostavbě domu v Plzni na Bručné.

Byt je tvořený pokojem (19,95 m2) s kuchyňským koutem a vstupem na větší balkon (4,2 m2), koupelnou se sprchovým koutem a toaletou (4,08 m2), předsíní (3,25 m2) a praktickou komorou (2,41 m2). Byt je pronajímán zařízený kuchyňskou linkou s varnou deskou, troubou a digestoří, lednicí a pračkou. Podlaha v pokoji je plovoucí, v příslušenství je dlažba. Vytápění a ohřev vody je zajištěno centrálně, zaveden je také internet.

K bytu náleží vyhrazené parkovací stání u domu. Dům kolaudovaný v r. 2014 má bezbariérový přístup, zastávka MHD se nachází cca 100 m.

Byt bude k nastěhování od 1.9. Uvedená cena neobsahuje zálohy na energie a služby ve výši 3.300-Kč, z toho je záloha na elektřinu 800,-Kč a záloha na topení, vodu, služby a úklid v domě činí 2.500,-Kč, a to při kalkulaci na 1 osobu. Aktuální výše záloh již byla nastavena tak, aby kopírovala současnou situaci na trhu. Zálohy jsou zúčtovatelné dle skutečné spotřeby. Požadovaná je vratná kauce ve výši 2 měsíčních nájmů a provize RK ve výši 1 měsíčního nájmu + DPH. Majitelé preferují zájemce z řad nekuřáků a bez domácích mazlíčků.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky