Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej zahrady 329 m2, Plzeň

Prodej zahrady 329 m2, Plzeň

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Hledáte svoji oázu klidu? Místo, kam si zaskočíte odpočinout po pracovním dni, kde si vypěstujete svoji vlastní zeleninu, místo, kde budou bezstarostně skotačit Vaše děti nebo domácí mazlíček? Pohodlného bydlení v bytě se ale vzdávat nechcete? V jedinečné lokalitě u Sv. Jiří v Plzni na Doubravce Vám právě takové místo nabízíme.

Zahrada o výměře 329 m² se nachází na rohu ulice Potoční a díky této poloze má pouze jednoho přímého souseda. V současné chvíli je na pozemku umístěna stavební buňka, která je využívána zejména k uskladnění zahradního vybavení, a majitelka může zajistit její nahrazení novým zahradním domkem dle přiložené vizualizace. Domek či stávající stavební buňka se dá upravit a přizpůsobit i k dalšímu využití, např. abyste měli kde posedět v případě náhlé nepřízně počasí, kde si zdřímnout po obědě či připravit odpolední grilování. Nebo si zde postavte chatu dle svých představ. Dle územního plánu je povolena stavba pro individuální rodinnou rekreaci - zahrádkářská chata - do zastavěné plochy 25 m² s jedním podzemním a jedním nadzemní podlažím. Zažádáno je o výjimku na stavbu větší.

Na pozemku je umístěn také velký skleník, který Vám dovolí zrealizovat Vaše veškeré pěstitelské sny a sklízet úrodu od brzkého jara do pozdního podzimu. Je zde napojení na elektřinu i městský vodovod, elektřina je zavedena do buňky a voda (pitná) na střed pozemku. Pozemek je zcela oplocen a je přístupný z asfaltové komunikace. Na pozemku jsou dvě vzrostlé jabloně a další dřeviny. Městská hromadná doprava je v dosahu zhruba do 700 m autobusová a o něco málo dále má zastávku i trolejbus.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky