Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 225 m2 Jaroslava Ježka, Trutnov

Prodej rodinného domu 225 m2 Jaroslava Ježka, Trutnov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

! Rezervováno!

Budete se rádi každý den probouzet s výhledem na město jako na dlani? Toužíte po velkorysém obytném prostoru bez nutnosti péče o rozlehlou zahradu? Rádi to máte blízko do centra ale i do přírody?
Tak to se Vám bude líbit tato rodinná řadovka na Humláku.

Tento dům od výstavby řadovek v roce 1981 vlastní stejní majitelé a je po celou dobu pečlivě udržován a pravidelně renovován, Vám tak bude stačit převzít klíče a začít zde novou etapu života.

Co se v posledních letech rekonstruovalo?
* 2000- nový balkon ve 2. NP
* 2004- pokládka nové plastické lepenky na střechu, plynový kotel
* 2008- garážová vrata, topení a měděné rozvody
* 2007, 2008- vyzdění severní a jižní strany (původně dřevostavba, nyní zděný dům)+ zateplení fasády a nová okna
* 2012 rekonstrukce koupelny a kuchyně v 2. NP
* 2021 koupelna ve 3. NP, podlahy a krbová kamna v obývacím pokoji

Majitelé zde vybudovali příjemnou terasu s posezením a okrasnou i plodící zahradu, dokonce s bazénem, i tak se dá čarovat na 51 m2.
Přízemí je situováno jako technické zázemí, naleznete zde garáž, technické a skladové místnosti a vstup na terasu se zahradou- to vše na velkorysých 75 m2, zde se nachází elektrický bojler na ohřev vody a plynový kotel, sloužící k vytápění. Když jsem u vytápění, majitelé si pořídili do obývacího pokoje krbová kamna na dřevo, jimiž v zimě pohodlně vytopí celý dům, přestože nejsou vedena na výměník do radiátorů.

Ve druhém nadzemním podlaží je pak hlavní obytná část- velkorysá kuchyň s koupelnou (vana, sprchový kout a toaleta), jídelna a obývací pokoj, ve třetím nadzemním podlaží pak dva prostorné pokoje a samostatná koupelna.
Před domem pohodlně zaparkujete dvě auta, při využití garáže i tři, v ulici je navíc běžně možné (pokud zrovna, jako nyní neprobíhají stavební práce na cestě) parkovat krajnice, když Vám zrovna přijede větší návštěva.

Majitelé kupují jinou nemovitost, proto preferujeme rychlé a seriózní jednání.

Pokud potřebujete koupi domu financovat hypotečním úvěrem, ráda Vás propojím s finančním garantem této zakázky, mým kolegou ze společnosti Swiss Life Select, panem Janem Knapcem a já se na Vás budu těšit na prohlídkách.

Na viděnou v Trutnově, Vaše certifikovaná realitní makléřka, Kateřina Kuhnová, Swiss Life Select Reality.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky