Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 190 m2 Karolíny Světlé, Ústí nad Orlicí

Prodej rodinného domu 190 m2 Karolíny Světlé, Ústí nad Orlicí

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Když se rozhodnete žít v Ústí nad Orlicí na dosah centra města a upřednostníte malý domek se zahrádkou před bytem v paneláku za srovnatelnou cenu, máme pro vás řešení. Nemovitost, kterou vám představuji, bezprostředně sousedí na severovýchodě s parkem plným vzrostlých stromů, který ji odděluje od silnice.

V domku můžete zabydlet čtyři stejně rozměrné šestnáctimetrové místnosti, které jsou přístupné z chodby a zároveň jsou vzájemně průchozí. Udržovaným stavením, postaveném na počátku minulého století, prochází chodba od hlavního vchodu směrem do malé zahrádky s altánkem na jihozápad, kde budete mít soukromí. Celé odpoledne sem svítí slunce, stejně, jako do kuchyně a jedné z ložnic. Můžete sem vyběhnout od rozvařeného oběda a průběžně kontrolovat zapnutý sporák.

Dům, naposledy opravovaný před 15 lety, je vhodný k rekonstrukci. Střecha, krovy i podlahy jsou původní. Pokud se však potřebujete co nejdříve přestěhovat a na rekonstrukci nejprve našetřit, můžete v něm hned bydlet. Je suchý a vyklizený. Vytápěn je ústředním topením vyhřívaným plynovým kotlem. V jednom z pokojů jsou také kamna na pevná paliva. Betonové podlahy pokrývají ve dvou místnostech parkety, v kuchyni a sousedním pokoji linoleum a v síni původní dlažba.

Sociální zázemí - koupelnu s vanou a oknem a samostatné wc - je možné při rekonstrukci rozšířit. Ke stavbě je připojen dřevník. Sklípek nahrazuje malý výklenek pod dřevěným schodištěm, které vede na půdu. Kreativní zájemce ocení podkroví jako v pohádce a možná i příležitost vybudovat půdní vestavbu s ložnicemi, nebo pracovnou či otevřeným ateliérem pod letitými a přitom zdravými dřevěnými trámy.

Soudomí, jehož je nemovitost součástí, sloužilo v historii k sušení lnu a později prádla, ještě později byly domky obydleny. Dnes si je lidé zvelebili a oceňují jejich umístění, protože je všude blízko.

Železniční trať na zvýšeném náspu za domem je odhlučněna. Obyvatelům města nevadí. Koneckonců Oušťáci i Českotřebováci vnímají železnici procházející oběma městy jako běžnou součást života.

Pro nově přistěhované do města je radostí objevovat krásné přírodní scenérie, které město okrašlují a dostupnost Orlických hor s letním i zimním vyžitím. Město Ústí nad Orlicí je dějištěm mnoha kulturních a sportovních festivalů, místem pro studium středoškoláků a sídlem dobrých zaměstnavatelů.

Budete-li se chtít dozvědět o domku víc, ráda vám poskytnu další informace a také vám zprostředkuji útulnost, jaká uvnitř domku panuje. Rozhodnete-li se pro něj, budete tu rádi.

V případě více zájemců o nemovitost si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky