Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chalupy 67 m2, Slatina nad Úpou

Prodej chalupy 67 m2, Slatina nad Úpou

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

!Již rezervováno!


"Nejroztomilejší, nejútulnější, jako z pohádky. "

To byly moje první myšlenky, když jsem tuto malebnou chaloupku poprvé viděla. Toto roubené stavení se nachází v lokalitě známého Babiččina údolí, zelené, barevné a kopcovité oblasti Podkrkonoší v dosahu České Skalice, Červeného Kostelce atp.

Slatina nad Úpou se nachází 20 minut od dálničního exitu Hořenice na D11.

Majitelé tuto chaloupku u rybníčku pod jasanem koupili v roce 2018 a úplně je okouzlila. Renovaci věnovali následující dva roky a vzali to "od podlahy". Nové elektroinstalace, rozvody vody, nová ekologická čistička odpadních vod a samozřejmě kompletní interiérové renovace, to vše s maximálním respektem ke stylu chaloupky. Ta nyní majitelům neslouží pro vlastní rekreaci, ale jako oblíbené a vysoce hodnocené krátkodobé ubytování. Vzhledem k tomu, že je chaloupka vybookovaná témeř na celé léto, budeme mít k dispozici omezené prohlídkové termíny, je to ale rozhodně nemovitost, na kterou se vyplatí si počkat.

Vytápění chaloupky je řešeno infrapanely- hřejí zde krásné obrazy i zrcadla v místnostech, takto je také možné chaloupku temperovat přes zimu. Dalším zdrojem tepla jsou- pro dokreslení atmosféry nezbytná- krbová kamna a vodu ohřívá elektrický bojler.

Zahrádka je oplocená a dá Vám vše, co k rekreaci potřebujete, místo, kde si poklidně posedíte u něčeho dobrého k jídlu a pití, přístřešek na dřevo na topení a kůlnu, kde můžete skladovat potřebné nářadí, či třeba jízdní kola, protože ty tady rozhodně využijete.

Volejte a pište, budu se na Vás těšit ve Slatině nad Úpou, Vaše certifikovaná realitní makléřka, Kateřina Kuhnová, Swiss Life Select Reality.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky