Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 37 m2 Spolková, Plzeň

Prodej bytu 1+1 37 m2 Spolková, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Byt, který Vám právě nabízíme ke koupi, má dispozici 1+1 a nachází se v cihlovém domě v Plzni na Doubravce ve Spolkové ulici. Po rekonstrukci, kterou byt prošel, čeká na svého prvního obyvatele.

V bytě najdete pokoj, kde si bez problémů zařídíte obytnou ložnici, dále kuchyni, předsíň a koupelnu. Velkou výhodou tohoto bytu jsou také další úložné prostory, které k němu náleží - je to sklep, komora na patře a úložný box vedle bytu. Byt má kompletně zrenovovanou koupelnu včetně rozvodů, v celém bytě položené vinylové podlahy vhodné pro extrémní zátěž, vyměněná okna. Vytápění je možno předělat na plynový kotel. Lednice, stůl, židle a obývací stěna mohou po dohodě zůstat k dispozici pro nového vlastníka.

Byt je v osobním vlastnictví bez jakéhokoliv omezení vlastnického práva a k nastěhování je k dispozici okamžitě. Vhodnou volbou bude jak pro Vaše vlastní bydlení tak bezesporu i jako investiční byt k následnému pronájmu. Pro více informací ohledně možné výše příjmu z pronájmu nás neváhejte kontaktovat. Pokud budete mít zájem, zajistíme Vám i vhodného nájemce.

Dům má zcela novou zateplenou fasádu, která byla dokončena v listopadu loňského roku, je kompletně odizolovaný proti vlhkosti a nová je také střecha. Další úpravou projdou také vnitřní společné prostory v domě. Atraktivní lokalita, ve které se dům nachází, upokojí mladého aktivního člověka, ale stejně tak i toho, kdo již vyhledává spíše klid a ocení zejména dostupnost občanské vybavenosti a služeb. Přímo v ulici můžete využít služeb velkého fitness centra, nakoupíte ve 400 m vzdáleném supermarketu Lidl, o pár metrů dál najdete poštu a na polikliniku dojdete procházkou za čtvrt hodinky nebo popojdete trolejbusem, který má zastávku v podstatě hned za domem. Polohu v blízkosti řeky Úslavy oceníte, pokud máte rádi dlouhé procházky, vlastníte-li chlupatého mazlíka či v případě, že holdujete cyklistice, neboť v těsné blízkosti domu se nachází několik cyklotras.

Chcete-li nákup nemovitosti realizovat prostřednictvím úvěru, nabízíme Vám možnost vypracování nezávislého návrhu financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Více informací Vám rádi sdělíme telefonicky i na osobní prohlídce.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky