Pronájem bytu 2+kk 45 m2 Květná, Plzeň

Užitná plocha: 45 m2 Číslo podlaží:3 Číslo zakázky: 22499
Celková cena: 11 500 Kč (Za měsíc)

+ 3.500,-Kč zálohy na energie a služby
poznámka k ceně

Bez poplatků
Adresa: Květná, Plzeň
Datum aktualizace: 03.05.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Ano
Počet podlaží celkem: 3
Číslo podlaží: 3

K pronájmu nabízíme velmi pěkný podkrovní byt o dispozici 2+KK, který se nachází ve 3. podlaží cihlového domu ve skvělé lokalitě v Plzni na Slovanech. Dům se nachází v klidné zástavbě převážně rodinných a menších bytových domů. Mimo klidu zde oceníte také bezproblémové parkování přímo u domu.

Byt je pronajímán takřka kompletně vybavený - je zde zařízená ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj se sedací soupravou, kuchyňská linka se sporákem a MV troubou, lednice, stůl a další zařízení. V koupelně je sprchový kout, toaleta je a také vybavena nábytkem, zrcadlem a topným žebříkem, pračka součástí vybavení není.

Byt bude k nastěhování připraven k 1.7. Majitelé preferují zájemce o dlouhodbý pronájem z řad nekuřáků, bez domácích mazlíčků, občany ČR. Byt je vhodný pro 1 osobu, maximálně pro pár. Majitelé požaduji solidní a služné jednání, které sami nabízejí. K nájemnému se při 1 osobě hradí poplatky za energie a služby ve výši 3.500,-Kč, v platbě je obsaženo i internetové připojení od O2. Požadována je vratná kauce 2x měsíční nájemné a 1 měsíční nájemné + DPH je provize RK.

Pro sportovce nabízí lokalita mnoho výhod jako je blízkost cyklostezky, tenisových kurtů či nedalekého Škoda Sportparku. Relaxovat můžete při procházkách kolem řeky Radbuzy nebo v parku Homolka. V okolí je dostupná veškerá občanská vybavenosti i MHD.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Velmi dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Ano
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní byt Ano
Počet podlaží celkem 3
Číslo podlaží 3
Balkón Ne
Parkování Ano
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ne
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední plynové
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V
Doprava MHD
Plocha užitná 45 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky