Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem rodinného domu 52 m2 Slinková, Praha

Pronájem rodinného domu 52 m2 Slinková, Praha

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Rádi byste skutečně klidné bydlení obklopené blízkou přírodou a přitom stále v Praze a s rychlou dostupností do centra? Máme pro Vás k dlouhodobému pronájmu rodinný domek se zahradou, kůlnou, skleníkem garáží a dílnou.

Dispozice domu je 3+kk: jídelna s kuchyní (13 m2), obývací pokoj (16 m2), ložnice (15 m2), koupelna se sprchovým koutem, WC, bidetem, umyvadlem a pračkou (4,6 m2) a předsíň (3 m2). V kuchyni je k dispozici vše potřebné: sporák, digestoř, lednice, mikrovlnná trouba i nádobí.
Dům je podsklepený - zhruba dvacetimetrový čistý suchý sklep se dvěma menšími okny může sloužit buď jako velkorysý úložný prostor, spižírna nebo jako útočiště pro kutily všeho druhu. Bývala tu i hudební zkušebna.
Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel.

K ceně nájemného bude nájemník hradit měsíční poplatky za služby, které činí cca 7.500,-/měsíc (el.en. + plyn za vytápění a ohřev teplé vody), dále poplatky za dodávku vody (cca 3.600,-/ROK) a svoz odpadu (1.040,-/ROK). Požadována je vratná kauce 2x nájemné (50.000,- Kč).
Provize RK činí jeden měsíční nájem + DPH (30.250,- Kč).

Dům je situovaný v zadní části zahrady, tedy dostatečně vzdálený od ulice a navíc je chráněn vzrostlými tújemi. Všechna okna bytu směřují na JZ.
Ulice Slinková je jednosměrná a není nikterak účelově průjezdná. Pěší chůzí jste do deseti minut na vlakovém nádraží Praha – Radotín, odkud to vlak zvládne na Smíchovské nádraží za 10 minut a na Hlavní za 22 min. Autobusová zastávka je cca 200 metrů se spoji na Zličín či k Andělu.
V Radotíně je veškerá občanská vybavenost: obchody, lékárna, pošta, restaurace, školy, četné možnosti sportovního vyžití a cyklostezky nejen podél Berounky. Radotín je jednou ze vstupních bran do CHKO Český kras.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky