Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 3+1 108 m2, Chaloupky

Pronájem bytu 3+1 108 m2, Chaloupky

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

- dostatek prostoru
- základní vybavení
- zahrada k užívání
- klidné vesnické prostředí
- blízko Záskalské přehrady
- blízko do města

Chcete bydlet v bytě, ale neumíte si představit bydlení na sídlišti v paneláku? Potřebujete mít volnost a být často venku?
Pak právě vám je určena naše nabídka pronájmu bytu 3+1 ve 2.patře rodinného domu, který nabízíme vybavený i s možností užívání zahrady. K dispozici dostanete i část sklepa.
Parkování je možné před domem či na zahradě před garáží.

Nájem činí 13000,-/měsíc + 5000,- za poplatky (elektřina, voda, topení). Majitelka požaduje vratnou kauci 26000,-, kterou lze rozložit do splátek. Provize RK je 15 000,-

Dům je postaven na kopci v obci Chaloupky v části Ptákov. Obec leží v blízkosti vojenského prostoru Jince a CHKO Brdy, kde je mnoho turistických i cyklo tras. Je tady úžasná příroda a ten, kdo má rád procházky a výlety do přírody, si to tady jistě zamiluje v každém ročním období. V létě se můžete vykoupat v Záskalské vodní nádrži, která je vzdálená pěšky 1,5 km.

Hned u domu je autobusová zastávka odkud odjíždějí autobusy směr Komárov, Hořovice, Zaječov. Odtud se dostanete dále na vlaky i autobusy směr Plzeň a Praha.
Autem jste na dálnici D5 do 10 min.

V obci najdete sportovní areál, probíhají tady různá utkání, pravidelně zde trénují mladí hasiči a hraje se zde stolní tenis. Kdo rád čte, jistě uvítá místní obecní knihovnu. A kdo má rád kulturu může zajít na představení místního ochotnického divadla. A jak to na správné vesnici bývá, nechybí tady ani restaurace.
Do základní a mateřské školy mohou vaše děti dojíždět do Komárova či Zaječova.

Na nákupy se můžete vydat do blízkých Hořovic, kde jsou obchody Lidl, Penny, Billa, COOP a další specializované obchůdky. Najdete tady také zimní stadion, bazén a vyhlášenou hořovickou nemocnici.

Prohlídku si můžete domluvit u makléřky.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky