Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 35 m2 5. května, Kolín

Pronájem bytu 2+kk 35 m2 5. května, Kolín

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Dovolujeme si Vám nabídnout tento světlý a prostorný byt 2+kk k pronájmu, o užitné ploše 35 m2. Nachází se v 1. nadzemním podlaží nově (12/2023) postaveného cihlového domu v Kolíně v ulici 5. května.

!!!Nyní SNÍŽENA CENA nájemného na 14 000 Kč/měsíc!!!

Bytová jednotka o dispozici 2+kk Vám nabídne prostorný obývací pokoj s kuchyňskou linkou dělanou na míru, samostatný pokoj (ložnici) a koupelnu se sprchovým koutem, toaletou a přípravou na pračku.

Součástí předmětu pronájmu jsou dvě garážová stání.

Občanská vybavenost v místě nemovitosti je na velmi vysoké úrovni. Dvě minuty chůze od domu se nachází obchodní centrum Tesco, OBI, restaurace, dětská hřiště a domov důchodců.

Dopravní dostupnost zde tvoří vlaková zastávka Kolín 6 minut chůze, autobusová zastávka 3 minuty chůze a parkování je možné přímo před domem zdarma + dvě garážová stání.

Nájemné činí 14 000 Kč/měsíčně. Náklady spojené s užíváním tohoto bytu jsou zálohy na služby ve výši 3 500 Kč/měsíčně. Majitel požaduje kauci ve výši dvou měsíčních nájmů.


Tak neváhejte a rezervujte si prohlídku na této nemovitosti ještě dnes. Budeme se na Vás těšit.


(Pro úsporu našeho i vašeho času upozorňujeme, že v bytě není možné chovat domácí mazlíčky či kouřit, děkujeme za pochopení.)

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky