Prodej ubytovacího zařízení 395 m2, Břehov

Užitná plocha: 395 m2 Číslo zakázky: 20032
Název: Prodej ubytovacího zařízení 395 m2, Břehov
Celková cena: 18 900 000 Kč
Adresa: Břehov
Datum aktualizace: 15.03.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Zástavba: Venkovská
Umístění:
Stavba:
Zařízeno:

Prodej rodinného domu, Ubytování v Břehově.
Pokud hledáte bydlení a zároveň podnikání na jednom místě, na venkově, v dosahu Českých Budějovic, jste zde správně. V Břehově můžete žít v novém domě, zkolaudovaném v roce 2021 a zároveň zde podnikat v zavedeném cestovním ruchu.

Nově postavený rodinný dům o velikosti 5+kk je příjemně řešená novostavba, nabízející pohodlné, vzdušné a prostorné bydlení, zasazené do útulné zahrady, kde se nabízí dostatek místa k pobývání, k parkování, ale také k pěstování ovoce a zeleniny.

Přízemí domu tvoří slunný obývací pokoj s kuchyňským koutem, s příjemným výhledem přes zahradu na typickou jihočeskou náves. Útulná ložnice a koupelna se sprchovým koutem a s toaletou dotváří přízemí domu. V prvním poschodí má každá ze dvou neprůchozích ložnic také svou koupelnu se sprchovým koutem a toaletou a s přípravou na kuchyňský koutek a je zde další zatím neobydlený prostor s možností dalšího rozšíření bydlení. Celkový vnitřní vzhled je vzdušný a příjemný.
Z přízemí můžeme dále vstoupit přímo do garáže, skladu a kotelny.

Na dům navazuje zastřešené posezení s kamny, ideální místo pro trávení času s rodinou a přáteli. I zde jsou součástí dvě toalety.
Malinké nádvoří nás dělí od vstupu do krásné zimní zahrady, kde je v současnosti změna v užívání na podnikatelský prostor a přes ni vstoupíme do přízemí druhého domu, který je také rodinný dům, ale v současné době slouží jako ubytování pro hosty. Dům disponuje společenskou místností s kuchyní, koupelnu s toaletou, 2 sklady a samostatnou toaletou. Čtyři ložnice a dvě koupelny v poschodí poskytují hostům dostatek soukromí a pohodlí během pobytu v této krásné oblasti. Je zde také vstup na půdu za pomoci vyklápěcích schodů.

Vytápění nemovitostí je kotlem na dříví, s možností přepnutí na elektrokotel. Voda ohřívaná v nádržích je rozváděná do podlahového topení a radiátorů. Ohřev vody bojlerem. V domě je centrální vysavač. Veškeré vybavení a zařízení je ve vysoké kvalitě. Je možné ihned navázat na ubytování.
Parkování na pozemku je dostačující. Je zde studna s připojením na splachování toalet, s připojením na pračku a na zavlažování. Příprava na využití dešťové vody v domě.

Nemovitost vhodná pro podnikání i v jiné oblasti. Sídlo firmy, služby, ordinace atd.
Oba dva domy jsou nabízené s 80% vybavením, z důvodu vyrobeného nábytku na míru.

Lokalita poblíž rybníka Dehtář nabízí mnoho možností pro rekreaci a odpočinek, což je skvělé pro hosty hledající ubytování v této oblasti.

Pokud budete mít zájem o tuto skvělou příležitost, bude jenom dobře vás provést touto nemovitostí se zajímavým potenciálem, kde jsme ještě nestačili vše zmínit a kde můžeme jednat o ceně. Doporučujeme.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Novostavba
Zástavba Venkovská
Typ objektu Řadový
Typ domu Přízemní
Garáž Ano
Plocha garáží 33 m²
Plocha užitná 395 m²
Celková plocha 395 m²
Třída energetické náročnosti budovy A - mimořádně úsporná
Typ certifikátu podle vyhlášky č. 148/2007 Sb.
Energetický štítek Stáhnout

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky