Prodej stavebního pozemku 957 m2, Postupice

Plocha celková: 957 m2 Číslo zakázky: 21742
Název: Prodej stavebního pozemku 957 m2, Postupice
Celková cena: 2 900 000 Kč
Adresa: Postupice
Datum aktualizace: 11.04.2024
Stavba:
Zástavba: Obytná
Ochrana:
Umístění:
Zdroj vody: Místní zdroj
Celková plocha: 957 m²

Máte jedinečnou příležitost zakoupit krásný pozemek v malebném prostředí Postupic (Lísek) u Benešova. Tento pozemek o výměře 957 m2 nabízí nejen skvělou polohu, ale také příležitost ke stavbě Vašeho vysněného domova. Ideální místo pro ty, kteří hledají spojení s přírodou a klidným venkovským životem.
Pozemek je vybaven elektroměrnou kapličkou. Zásobování vodou a odvod odpadních vod je prozatím třeba řešit individuálně jímkou nebo domovní ČOV, do budoucna má Obec v plánu vybudování vodovodu a kanalizace, ale časový horizont realizace bohužel není znám. V rámci pozemku je k dispozici platné stavební povolení k umístění a provedení stavby na domovní vrtanou studnu. Dalším bonusem je zcela nový zahradní domek.
V těsné blízkosti je vlaková zastávka ve směru na Benešov nebo Vlašim, což je velmi praktické a zároveň intervaly vlakových spojů nejsou příliš intenzivní, aby byly rušivým elementem v rámci bydlení. Zároveň je možné využít i MHD se zastávkou přímo v obci. Spojení vlakem do Prahy trvá přesně 1 hodinu (Postupice – Benešov u Prahy – Praha hl.n.). Autem do Prahy (Chodov) trvá přibližně 40 minut.
Regulativ pro samostatně stojící rodinný dům pro tento pozemek je následující: povolena jedna bytová jednotka, zastavitelnost ploch max. 25%, minimální podíl zeleně je 70%, maximální výšková hladina zástavby jsou dvě nadzemní podlaží plus podkroví nebo ustupující podlaží, maximální výška 10 m v hřebeni nebo max. výška 8m v atice, výška je počítána od průměrné nivelety původního terénu pozemku v místě styku s objektem a minimálně jedno parkovací místo.
Postupice jsou střediskovou obcí v okrese Benešov s obvyklou základní vybaveností zahrnující obecní úřad, mateřskou a základní školu, poštu, obchod, či restauraci. Kompletní občanskou vybavenost pak naleznete v 11 km vzdáleném Benešově, nebo 13 km vzdálené Vlašimi. V okolí obce ležící v průniku mikroregionů Posázaví a Podblanicko se nachází nepřeberné množství turisticky atraktivních cílů.

Zástavba Obytná
Zdroj vody Místní zdroj
Typ odpadu Jímka
Příjezdová komunikace Asfaltová
Elektřina 230V
Doprava Vlak, MHD, Autobus
Celková plocha 957 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky