Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 3539 m2 Klamoš

Prodej stavebního pozemku 3539 m2 Klamoš

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Hledáte prostorný pozemek v klidné části obce, kde bude dostatek místa pro Váš dům, odpočinek i Vaše koníčky? Pozemek určený k výstavbě rodinného domu na samém konci obce Klamoš nedaleko Chlumce nad Cidlinou a v dojezdové vzdálenosti 30 km od Pardubic je vhodnou volbou pro Váš nový začátek. V blízkosti se nachází dálnice D11, která nám otevírá mnoho pracovních příležitostí v Praze, ale i v Hradci Králové.
Pozemek je rovinatý a díky své velikosti a možnosti rozparcelování je vhodný také pro podnikatele. Pyšní se rozlohou 3539 m2 a ze dvou stran je ohraničen dřevěným plotem včetně příjezdové brány. Veškeré inženýrské sítě ( voda, plyn, elektřina a kanalizace) jsou jen pár metrů od pozemku.
V obci se nachází obchod s potravinami, restaurace i hospůdka. V nedalekém městě v Chlumci nad Cidlinou, pouze 7 km od obce, se nachází jak mateřská tak i základní škola. Využijte této příležitosti a proměňte své sny o klidném bydlení ve skutečnost.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky