Prodej stavebního pozemku 1321 m2, Všetaty

Plocha celková: 1321 m2 Číslo zakázky: 21751
Název: Prodej stavebního pozemku 1321 m2, Všetaty
Celková cena: 2 990 000 Kč
Adresa: Všetaty
Datum aktualizace: 19.04.2024
Stavba:
Zástavba: Venkovská
Ochrana:
Umístění: Klidná část obce
Zdroj vody: Dálkový vodovod
Celková plocha: 1321 m²

-Snížená cena- Nabízíme Vám k prodeji pozemek, v zajímavé lokalitě nedaleko Rakovníka ležící v obci Všetaty. Pozemková pacela je vedena jako stavební se zastavěnou plochou a nádvořím o celkové rozloze 1321m².
Na pozemku stojí patrová stodola o zastavěné ploše cca 150m² a další dva přístřešky. K pozemku je přístup z obecní komunikace s vlastní branou. Velice zajímavá nemovitost s mnoha využitím. Je možné se napojit na obecní vodovod a kanalizaci.

K tomuto pozemku je možné přikoupit sousední parcelu o výměře 1321m², na které stojí stavba samostatného rodinného domu.

Všetaty jsou obec ležící v okrese Rakovník, nacházející se 10 kilometrů jižně od města Rakovník. Obec se rozkládá v malebném kraji Chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko, což ji dělá atraktivním místem pro ty, kdo mají rádi přírodu a venkovský život. Zdejší prostředí je vhodné pro relaxaci a rekreaci, jsou zde také možnosti pro turistiku, cykloturistiku a jiné outdoorové aktivity.... Velice dobrá dopravní dostupnost do Rakovníka - 12min, Kladna - 40min, Praha Zličín - 50min, Plzeň - 60min. V obci se nachází autobusová linka.

Doporučujeme prohlídku.

Zástavba Venkovská
Umístění Klidná část obce
Zdroj vody Dálkový vodovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová, Neupravená
Elektřina 230V
Doprava Silnice, Autobus
Celková plocha 1321 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky