Prodej stavebního pozemku 1277 m2, Semanín

Plocha celková: 1277 m2 Číslo zakázky: 20164
Název: Prodej stavebního pozemku 1277 m2, Semanín
Celková cena: 2 190 000 Kč
Adresa: Semanín
Datum aktualizace: 07.07.2023
Stavba:
Zástavba:
Ochrana:
Umístění: Okraj obce
Zdroj vody: Dálkový vodovod
Celková plocha: 1277 m²

Rovinatý pozemek na okraji obce Semanín, kde naleznete základní občanskou vybavenost jako MŠ, ZŠ, obchod s potravinami, hospodu, dětské hřiště a přitom do města to budete mít pouhé čtyři kilometry.

Tak vzdálená je totiž Česká Třebová. A ani nebudete muset stoprocentně spoléhat na auto, protože dopravní obslužnost je tu více než dostatečná. Za 10 minut se dostanete do Třebové vlakem i autobusem, které tu jezdí pravidelně.

Benefity této stavební parcely, která je územním plánem obce určena k výstavbě bydlení rodinného typu jsou jeho velikost. Pohodlně zde postavíte i nadstandardně velký rodinný dům a ještě Vám zbyde dostatek prostoru na vytvoření zahrady podle vlastních představ.

Dále nebudete stavět nikde mezi okolními domy, ale vytvoříte si své vlastní soukromí. Přesně tak, jak to bude vyhovovat Vašim plánům a snům o bydlení.

Pozemek má vyřešené a zaplacené připojení k elektrické síti. Přípojka na vodu má též všechna povolení a v tuto chvíli se čeká pouze na její dokončení. Kanalizace v obci není a tak si každý řeší odpadní vody samostatně, ať už jímkou, septikem anebo čističkou. Do budoucna však Semanín plánuje čističku obecní.

Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte a domluvte si termín své prohlídky, kde se na Vás budu těšit já, Denisa Havlíková.

Umístění Okraj obce
Zdroj vody Dálkový vodovod
Příjezdová komunikace Betonová
Doprava Vlak, Silnice, Autobus
Šířka 27 m
Délka 47 m
Celková plocha 1277 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky