Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 1036 m2 Březí

Prodej stavebního pozemku 1036 m2 Březí

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Utíkáte z velkoměsta za klidným životem v domku se zahradou? Možná jste právě našli, co jste hledali.

V idylické krajině na samé hranici Vysočiny a Jihomoravského kraje v obci Březí nabízíme k prodeji oplocený, rovinný pozemek obdélníkového tvaru (23 x 45 m) s celkovou plochou 1 036 m2.

Parcela se nachází v klidné rezidenční části obce a je dobře přístupná zpevněnou asfaltovou silnicí. K patě pozemku jsou nataženy inženýrské sítě, elektřina, obecní vodovod a také je možné zřídit plynové připojení.

V obci se nachází obecní úřad, obchod, zastávka autobusu a mateřská škola, veškerá občanská vybavenost je pak k dispozici v přilehlých městech.

Obec Březí se nachází 5 km od obce s rozšířenou působností Osová Bítýška, 10 km od města Velká Bíteš, 20 km od měst Velké Meziříčí a Tišnov a také 40 minut jízdy autem od krajského města Brna.

Ve 3 km vzdáleném Vlkově je k dispozici vlakové nástupiště a ve Velké Bíteši pak nájezd na dálnici D1.

Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky