Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej skladového prostoru 1200 m2 Československé armády, Zábřeh

Prodej skladového prostoru 1200 m2 Československé armády, Zábřeh

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Ke koupi nabízíme investiční příležitost ve městě Zábřeh na Moravě. Jedná se o komerční areál ve středové části města, na ulici Československé armády. Pozemek má výměru 1821 m2.


Celý areál je složen ze dvou budov, které jsou po stranách. První hlavní budova se skládá z administrativní části a je dvoupodlažní. Tato část je již delší dobu nevyužívaná. Druhá část budovy slouží jako skladovací prostory. Poslední připojená část má 4 podlaží. Celý souboru staveb je samostatně stojící s prolukou od sousední stavby. Druhá protilehlá budova je přízemní s možností vjezdu vozíkem. Budova je také samostatně stojící s prolukou od okolní stavby. Obě budovy jsou zděné, podlahy jsou 70% beton 30% dřevo. První soubor budov má 380 m2 druhá 298 m2. Celkový stav obou budov je k celkové rekonstrukci.



Hlavní předností této investiční nabídky je pozemek se skvělou lokací. Nabízí se více možností, jak tuto lukrativní lokalitu využít. V územním plánu je parcela určena jako plochy smíšené obytné městské. Tím se nám tu nabízí možnost postavit komerční prostor kombinovaný s bytovými jednotkami. Případně jen nové komerční prostory. Areál je umístěn na strategickém místě a má skvělou dopravní obslužnost, je v blízkosti obchvatu města směr Šumperk-Mohelnice. Pozemek se nachází v těsné blízkosti obchodních center. V posledních 10 letech se tato část města rychle mění a stahuje nové investory. Vznikají zde nové obchodní prostory převážně přestavbou staré zástavby. Investoři neváhejte a nakupujte. Stavebního místa ve městech není mnoho.


Pro více informací a termín prohlídky neváhejte kontaktovat makléře. S financováním záměru vám pomůže zkušený finanční poradce.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky