Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 76 m2 Nová, Polička

Prodej rodinného domu 76 m2 Nová, Polička

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -


Ráda bych Vám nabídla luxusní příležitost. Koupí tohoto RD máte možnost zažádat o novou dotaci Zelená úsporám "Oprav dům po babičce" kde stát nabídne zálohově (čili předem) až milion korun na opravu a možnost výhodného úvěru na komplexní rekonstrukci starších rodinných domů. Nejlepší doba investovat.

Polička je město kulturního dědictví, umění a památek, město mnoha zážitků, město s krásnou přírodou a rodné město významného hudebního skladatele Bohuslava Martinů. Je vzdálené 16 Km od Svitav a 19 Km od Litomyšle. Je to turistické a kulturní město východních Čech a naleznete zde sportovní letiště, sjezdovku, koupaliště, krytý bazén. Za zmínku stojí také Festival 555, který se koná na podporu tvůrčích aktivit občanů. Historické jádro je městskou památkovou zónou. V samotném vnitřním městě Vám nabízíme objekt, který navštěvoval sám Bohuslav Martinů nebo také známý malíř Jan Zrzavý. Dům je situován uvnitř původních městských hradeb s krásnými výhledy. Budoucí majitel nemovitosti má zdarma vjezd do centra města a parkování u domu.

Dnešní stav domu vyžaduje kompletní rekonstrukci nebo demolici. Z tohoto důvodu jsme zvolili vizualizaci objektu a jeho možný stav po rekonstrukci, namísto fotografií vnitřku domu. Objekt není chráněný památkáři, tudíž se jeho rekonstrukci meze nekladou. Pouze pohled z ulice nemá měnit původní ráz, je doporučeno mít tmavou střechu - ale jsou v ní povolené vikýře. Také je zde možnost půdní vestavby, díky které zvětšíte užitnou plochu. Nebo můžete propojit domov s podnikáním, jelikož přímo sousedí s ulicí vedoucí pár kroků na náměstí.

Jedná se o ne úplně běžnou nemovitost, která hledá nového majitele s možnostmi citlivé péče.

Pokud Vás tento dům zaujal, ráda Vás provedu. Finančním garantem této zakázky je můj kolegyně, hypoteční a investiční specialista ze společnosti Swiss Life Select, a.s., pomůže Vám najít nejlepší řešení financování koupě nemovitosti.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky