Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 300 m2, Brněnec

Prodej rodinného domu 300 m2, Brněnec

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

NEMOVITOST V REZERVACI KONKRÉTNÍM KLIENTEM

Sháníte starou zemědělskou usedlost nebo rodinný dům na kompletní rekonstrukci v klidné části obce Brněnec s okouzlující okolní přírodou Moravy? Nabízíme Vám právě tuto možnost, a to prodejem podsklepeného domu o obytné dispozici 4+1 v obci Brněnec, který se nachází podél hlavní silnice od Svitav na Brno. Celková užitná plocha rodinného domu je 150 m2, zahrada 3818 m2. Topení zajišťují kamna na tuhá paliva, odpad je sveden do jímky, elektřina 220/380 V. Nemovitost je v původním stavu, k rekonstrukci. Veškerá občanská vybavenost v nedalekém okolí města.

Moravská Chrastová je vesnice a katastrální území ležící na levém břehu Svitavy podél hlavní silnice od Svitav na Brno, tvořící nejlidnatější místní část obce Brněnce. Téměř celý katastr leží na Moravě, pouze velice malá nezastavěná část katastru leží v Čechách a v minulosti náležela ke katastru sousedního Brněnce.

Říkáte si, to je přesně to, co hledám? Tak není nic jednoduššího, než-li zavolat a domluvit se na prohlídce. Fincentrum & Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalostí trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky