Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 241 m2 1. máje, Dlouhá Loučka

Prodej rodinného domu 241 m2 1. máje, Dlouhá Loučka

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte krásný prostorný rodinný dům pro celou rodinu v blízkosti Uničova ( 8 km) a Šternberku (13 km), Olomouce ( 33 km) s dobrou dopravní dostupností?
Hledáte rodinný dům v blízkosti přírody s udržovanou okrasnou zahradou , pěkným jezírkem ,velkým bazénem s čerpadlem, skleníkem přímo u domu?
Nabízíme k prodeji samostatný, energeticky nezávislý dům 251 m2 (7 + 2) s obytným podkrovím a zahradou o rozloze 1386 m² .
Samostatně stojící rodinný dům 7+2 s garáží a zahradou se nachází v obci Dlouhá Loučka ulice 1.máje 115, vzdálenost 8 km do Uničova, 13 km do Šternberka, 33 km do Olomouce .
Dům je po rekonstrukci, včetně nové fasády, plastových oken, nabízí kvalitní bydlení i pro velkou početnou rodinu. Pečlivě udržovaná zahrada s orientací na jih nabízí dostatek soukromí k posezení s přáteli, je vhodná i pro pěstování ovoce a zeleniny, chov drobného zvířectva. Parkování možno v garáži i před domem. Voda s výbornou kvalitou pochází z kopané studny.
Velkou úsporu peněz zajišťuje jak tepelné čerpadlo země vzduch, tak kotel na dřevěné peletky nebo krbová vložka s výměníkem. Krbová vložka v obývací místnosti má přímý vývod do místností 1 NP. Peletkový kotel i tepelné čerpadlo je připojeno na teplovodní radiátorové vytápění. Peletkový kotel je litinový s hořákem na peletky a zásobník na 220 kg peletek.
V přízemí se nachází zrekonstruovaná kuchyně se samostatnou spíží ,prostorná jídelna se sedačkou , pánský pokoj, pracovna dámská spolu se sprchovým koutem – vstup na terasu , koupelna s vanou, samostatná toaleta , vstup do sklepa. Kuchyně byla vyhotovena na míru a je vybavena vestavěnými spotřebiči (trouba, indukce, myčka, lednice). V podkroví, kde je velký obývací pokoj , 2 dětské pokoje, ložnice se samostatnou šatnou a vlastním sprchovým koutem, samostatné WC. Ke grilování a relaxaci nám poslouží venkovní terasa se zastřešenou pergolou a posezením u jezírka a druhá terasa se nachází u bazénu s výsuvnou markýzou. Velký potenciál skrývá také pozemek o celkové ploše 1386 m2. V parných dnech se můžete zchladit v bazénu (21 m2 s hloubkou 1,5 m), jehož součástí zůstává písková filtrace, ohřev vody přes čerpadlo, automatika na dávkování chemie a UV lampa, zastřešení polykarbonát. Zahrada nabízí dostatek soukromí, ovocný sad, skleník, jezírko, kůlna na nářadí. Celý dům je z ⅓ podsklepený – je zde dílna, sklad, nádrže tepelné čerpadlo, bojler, kotel na peletky. V obci najdeme základní občanskou i společenskou vybavenost: MŠ, ZŠ do 9.tř., dětské hřiště, obchody, hospůdky a konají se tu různé společenské akce jako plesy, pouť i sportovní dny, dále je zde pošta, lékárna, praktický lékař, lékař internista.
Průkaz energetické náročnosti budov nebyl zhotoven, proto uvádíme st. G. Oceníte velmi nízké náklady na provoz vytápění domu - tepelné čerpadlo ( 5.000,-měsíčně - vytápění včetně veškeré spotřeby elektřiny) nebo kotel na dřevěné peletky.
Přijměte tedy mé pozvání na prohlídku a přesvědčte se o jedinečnosti tohoto domu sami!

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky