Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 210 m2, Brumovice

Prodej rodinného domu 210 m2, Brumovice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte ke koupí zajímavou nemovitost s velkým potenciálem dalšího dobudování?

Pokud Váš projekt nebo záměr vyžaduje více místa pak Vám můžeme nabídnout prostorný dvougenerační rodinný dům s přilehlým stavebním pozemkem o celkové rozloze 2003m2 v obci Brumovice.
Brumovice jsou obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji, 22 km severně od Břeclavi, 40 km od Brna a 18 km od města Hustopeče. Žije zde přibližně 1 000 obyvatel.

Dům o dispozici 6+2 s užitnou plochou 210m2 je postavený na rovinatém pozemku o výměře 727m2 a disponuje vším co rodina potřebuje k příjemnému a komfortnímu bydlení. Jedná se o dvougenerační cihlový dům, který je vhodný jak k modernizací, tak i k okamžitému bydlení. Nabízí jedinečnou atmosféru, dostatek prostoru a soukromí.
Pokud hledáte dvougenerační bydlení nebo výhodnou investici, pak Vás zvu na prohlídku této nemovitosti. Velkou výhodou je i to, že dům je rozdělen na dvě bytové jednotky a při využití dvougeneračního bydlení budou mít rodiny zachované své soukromí. Dům po stavebních úpravách lze využít i jako apartmán či apartmány ve známé vinařské oblasti. K domů patři prostorný uzavřený dvůr, garáž s montážní jamou, balkony, terasa, dílna, sklepní prostory, kvelbený sklep a studna. Dispoziční řešení domu, přízemí bytová jednotka 2+1: vstupní hala s dřevěným schodištěm do patra, chodba, obývací pokoj, ložnice, kuchyň s jídelnou a vstupem na terasu, komora, koupelna, samostatné WC a garáž. 1.NP nabízí bytovou jednotku o dispozici 4+1: prostorná chodba, obývací pokoj, ložnice, dva pokoje (jeden z nich před dokončením), kuchyň s jídelnou, koupelna, samostatné WC a balkon. Dům je zateplený, má plastová okna a vlastní studnu. Voda ze studny je využívána jako užitková (koupelny, WC), je rozvedena v celém domě. V kuchyních je využívána voda z obecního vodovodu. Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva a také plynovým kotlem. O ohřev vody se stará plynový bojler. Odpady jsou aktuálně řešeny jímkou s možností napojení na veřejnou kanalizaci.

Přilehlý stavební pozemek o velikosti 1276m² je rovinatý, obdélníkového tvaru, s uliční šíří cca 18m. Inženýrské sítě jsou na hranicí pozemku a přístup je zajištěn z veřejné komunikace. Můžete využít možnosti a postavit na pozemku rodinný dům, ubytovací zařízení nebo využít zajímavou investiční příležitost s možností výstavby penzionu či apartmánů pro podnikatelský záměr.
V okolí je možnost se realizovat v pěstování vinné révy, ať formou podnikání nebo relaxace a zábavy.

Při financování koupě nemovitosti jsme schopni zajistit až 100% investičního záměru (bez 20% vlastních zdrojů) , popř. rekonstrukci RD, také lze financovat koupi nemovitosti i na prohlášené příjmy.

Ukazatel energetické náročnosti G (PENB není k dispozici, až bude dodán, bude údaj doplněn).

Zveme Vás na prohlídku a v případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám nemovitost osobně předvedeme.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky