Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 200 m2, Zadní Chodov

Prodej rodinného domu 200 m2, Zadní Chodov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Dnes Vás zavedeme do původně chodské vsi Zadní Chodov, kde v samotném centru najdeme prodej rodinného domu. Tento dům poskytuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří si přejí vytvořit vlastní domov dle svých představ, jelikož nemovitost je v původním udržovaném stavu.
Jelikož se dům nachází v centru, znamená to snadný přístup ke všem místním obchodům, restauracím a dalším službám. Okolí je klidné a rodinné, ideální pro ty, kteří hledají harmonii a přírodu.
Jedná se o prostorný dům s dostatkem prostoru pro celou rodinu. Za posledních 10 let proběhly menší rekonstrukce nemovitosti. Interiér je v původním stavu a nabízí možnost přizpůsobit si ho dle vlastních představ a potřeb. Dům disponuje rozlehlou zahradou, na které se nachází velká stodola. Stodola může sloužit jako garáž, dílna nebo prostor pro uskladnění.
Zadní Chodov je malebná obec s výbornou dostupností do okolních měst včetně Německa. Pokud máte rádi venkovský životní styl a zároveň chcete mít blízko veškerého dění, je toto místo pro Vás ideální.
Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vytvořit si svůj vlastní domov. Kontaktujte nás dnes a domluvte si prohlídku.
Těším se na Vás, Petr Řeřicha

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky