Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 200 m2, Červený Kostelec

Prodej rodinného domu 200 m2, Červený Kostelec

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme k prodeji rodinný domek v Horním Kostelci. Pokud hledáte prostorné místo k bydlení, které bude v blízkosti města a přesto nebude v centru, mohla by to být ta správná nemovitost pro Vás.

Domek je pěkně zrekonstruovaný, vhodný k okamžitému nastěhování. Dispozičně je řešen následovně: z prostorné vstupní chodby je z jedné strany vstup do kuchyně, která je dostatečně velká na to, aby mohla být spojená s obývacím pokojem. Zároveň zde bude dost místa i pro velký jídelní stůl. Kuchyňská linka je nová, i tady je ale prostor pro její rozšíření. Z druhé strany je světlý, menší pokojík, vhodný i jako pracovna. Z chodby je pak dále vstup na toaletu a do zadní chodby, která vede přes celý dům a z každé strany jsou boční vchodové dveře. Odsud napravo jsou dva pokoje. Jeden velký a velmi slunečný, druhý menší, s francouzským oknem, vhodný jako ložnice. Tento pokoj má vysoké okno, kterým lze vstoupit na terasu. Tato terasa čeká na své objevení, je dosud nevyužitá a zatím trochu opuštěná. Je zde vysoká zeď a je celkově chráněná před okolním světem. Mohla by tady být terasa k ložnici, nebo prostor pro děti. Domeček i skluzavka se sem vejdou a pokud budete kreativní, lze vybudovat schody, po kterých vystoupáte na horní zahradu...

Dům má veškeré podlahy nové, vyměněná jsou okna i dveře (hlavní vstupní, dvoje boční do chodby i dveře do dílny).
Na druhé straně chodby je moderní koupelna s vanou a technická místnost s kotlem. Elektroinstalace je nová a zařízení je v záruce. Tady vzadu je ještě velká dílna, se vchodem zvenku, okno má ale do chodby. Každý kutil bude nadšený. Půda je vhodná pro vestavbu. Bude však potřeba zvážit opravu střechy.

Zahrada je stejně jako terasa v očekávání velkých změn a nápadů. Část zahrady vedle domu má terén srovnaný do roviny a část vede až za dům a je ve svahu. Tady je dostatečný prostor pro veškeré zahradní potřeby. Vejde se sem skleník, kurník i zahradní domek.

Nemovitost má příjemnou atmosféru, uvnitř je víceméně hotovo a zvenku bude potřeba jen několik málo úprav podle individuálních představ. Parkování, které je nyní komplikované už má svoje řešení. Pod domem lze vybudovat parkovací místo, veškerá povolení a poplatky s tím související jsou uhrazené a vše je vyřízené. Nejedná se ani o příliš vysokou investici.

Místo je celkově vhodné pro rodinu, veškeré zázemí a obslužnost je v Červeném Kostelci (obchody, lékárna, kino, divadlo, kavárny, nové hřiště, autobusové nádraží a mnoho dalšího), škola je tak blízko, že dojde i malý školáček. Za humny je autocamp Brodský, atraktivní lokalita je to i pro turistiku a cykloturistiku.
Zvu Vás tímto na prohlídku, přijďte se podívat a nadchnout :- )

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky