Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 220 m2 Kostelany

Prodej rodinného domu 220 m2 Kostelany

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Zajímáte se o nemovitost k bydlení či podnikání? Je Vaší představou klidná lokalita na vesnici poblíž větších měst? A k tomu byste uvítali zařídit si interiér podle svých představ?

Ráda Vám představím dvoupodlažní dům s dvěma vchody a vlastním pozemkem. Bonusem je plocha pro parkovaní a malý dvůr. Dům byl v r. 2001 zrekonstruován a dispozičně upraven za účelem provozování restaurace. Pohostinství zde bylo v provozu do loňského roku, tedy se nabízí možnost v činnosti pokračovat. Přitom je možné půdní obytnou část využívat i pro bydlení nebo ubytování hostů.
V případě rekonstrukce lze celý dům využívat pro bydlení jako rodinné zázemí. Plocha interiéru nabízí možnost vybudovat si pěkné velké světlé místnosti. Určitou výzvou je vytvoření dvou samostatných bytů s oddělenými vchody. Lehkou úpravou dispozice tak získáte zajímavý domov pro dvě rodiny či dvougenerační bydlení a každá rodina bude mít svůj samostatný komfort. Věřím, že si umíte představit domov dle svých představ útulného zázemí a třeba i večery u krbových kamen. Modernizací dvorku získáte prostor pro truhlíky s květinami či pro sazeničky drobného ovoce, a také místo s posezením. Zajímavá může být také představa chvíle u skleničky s vínem pod hvězdami, v letním období může být přejemným zpestřením dne.
Další příležitostí je prostor využít k podnikání jako pension nebo v oblast tvůrčí i kancelářské činnosti včetně uložení skladového materiálu. Pro lepší představu uspořádání interiéru uvádím ve fotogalerii půdorysy obou podlaží.

Zaujme Vás zajímavá poloha s blízkou dostupností měst. Přímo v místě je obecní úřad, obchod a MŠ se ZŠ, jedná se o pěknou a upravenou obec i se sportovním zázemím.

V případě financování úvěrem Vám rádi vše zajistíme. Těším se na Váš zájem, makléř Taťána Pelcová

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky