Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 169 m2, Vladislav

Prodej rodinného domu 169 m2, Vladislav

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Ve výhradním zastoupení majitele nabízím pěkný přízemní slunný dům 5+kk v obci Vladislav. Dům je samostatně stojící na pozemku o vel. 621m2. Nachází se v klidné části převážně obytné. Vstupujeme do domu předsíní, kde jsou věšáky, vestavěná skříň s botníkem, naproti dveře do tech. místnosti, zde se nachází bojler a plyn. kondenzační kotel, pračka, výlevka, úklidové prostředky a pomůcky. Z předsíně do hlavní chodby, která je vstupem do všech místností v domě spojených s chodbou posuvnými dveřmi. První je samostatné WC ve stejném designu jako vedlejší koupelna, kde můžeme využít jak vanu, tak sprchový kout. Dalším pokojem je nynější dětský pokoj, ložnice, hostinský pokoj a pracovna pána domu. Ze tří pokojů lze vyjít na zahradu terasovými dveřmi. Další místností je obývací pokoj spojený s kuchyní, kde se nachází spotřebiče Whirlpool - lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, pečící trouba - 6 smysl, myčka nádobí, digestoř, indukční deska. V kuchyni za posuvnými dveřmi je malá komůrka pro uchování potravin. Podlaha vytápěná pod dlažbou, dále vinyl. Okna a terasové dveře mají el. žaluzie zvenku, umožňují stínění proti slunci, tma pro spánek. Na zahradě najdete vyžití pro děti, pitná voda navedena z domu kohoutkem ve zdi + užitková voda v zakopané nádrži s čerpadlem k zalévání zahrady. Dům je postaven z Porothermu. Parkování v prostorné garáži s rolovacími vraty, nebo před domem. Náklady na bydlení nízké. Internet: Momentálně pouze pozastaven od NOVANET Systems, s.r.o.
Adresa přípojky: 675 01 Vladislav
Cena : 299,- / měsíčně
Rychlost internetu : DOWN 30Mbit/s UP 10Mbit/s ( lze zařídit možné navýšení rychlosti )
BONUSY :
- První dva měsíce internetového připojení ZDARMA
- Možnost využít nový WI-FI router za zvýhodněnou cenu ( po telefonické domluvě )
- Servis naším nejlepším síťovým specialistou ZDARMA
V obci je veškeré občanské vybavení MŠ, ZŠ, knihovna, lékař, veterina, cukrárna, pekárna, obchody se smíšeným zbožím, pro milovníky dobrého piva Pivovar Heřman, hotinec, další služby najdete v nedaleké Třebíči. Do přírody blízko, z obce lze cestovat vlakem i autobusem.
V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat, ráda Vám dům představím a zodpovím dotazy, zajistíme nejvhodnější financování právě pro Vás.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky