Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 162 m2 Pod Ovčínem, Vysoký Újezd

Prodej rodinného domu 162 m2 Pod Ovčínem, Vysoký Újezd

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Tento dům mne uchvátil ihned při vstupu za branku. Ocitla jsem se totiž v překrásné zahradě, uslyšela zurčení vodopádu dopadajícího do jezírka, a spatřila fantastickou luxusní novostavbu, která ve mně ihned vzbudila dojem lehkosti a vzdušnosti. Dovedu si představit, jak za pár let bude celý dům skrytý okolním zrakům, protože zahrada je osázená stromy a keři tak, aby majitelé měli ze všech stran absolutní soukromí. Magnolie a sakury všech možných barev pak budou každoročně překrásnými posly jara.
Vlastně si nedovedu představit pro dnešní dobu ideálnější dům. Nepotřebujete nic jiného, než elektřinu, o všechno ostatní (a vlastně i o ni) se postará sám - je pasivní, s rekuperací, na střeše fotovoltaické panely, které vyrábějí potřebnou elektřinu a tu přebytečnou směřují do zásobníku vody. Rekuperace zajistí stabilní teplotu v domě v zimě i v létě. A pokud vám bude zima, stačí rozdělat oheň v krbových kamnech. V létě pak jsou pomocníkem venkovní elektricky ovládané žaluzie na všech oknech.
Srdcem domu je obývací pokoj (45,5m2) v přízemí, kde je také velkorysá a povedeně řešená kuchyňská linka. Přímo u kuchyně v chodbě najdete komoru pro uskladnění potravin a vlastně čehokoliv, a dále ještě první koupelnu (3,8m2) se sprchovým koutem a toaletou. Své místo tu má i první z ložnic (14,5m2), možná pracovna, pokoj pro hosty. Jak kdo bude chtít.
Do patra se dostanete po schodech z chodby. Na jedné straně je největší ložnice (16,7m2) se svou vlastní koupelnou (4,4m2) a šatnou (5,5m2). Další dvě ložnice (14,8m2 a 15,8m2) mají zabudované vestavné skříně. V patře najdete třetí koupelnu (10,3m2) s vanou i sprchovým koutem. Posledním místem je technické zázemí s prádelnou.
Nesmím zapomenout na obrovskou garáž, která má 51 metrů čtverečních a vejde se do ní nejen auto, ale i vše pro zahradu.
S radostí vás domem provedu, stačí jen zavolat a domluvit si termín prohlídky. Financování také zajistíme. Dům vlastní právnická osoba, při koupi pr. osoby (nebo na pr. osobu) lze odečíst DPH.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky