Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 157 m2, Světlá Hora

Prodej rodinného domu 157 m2, Světlá Hora

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Bydlíte v hlučném, špinavém městě a hledáte rodinný dům, který poskytne klidné zázemí? Nebo hledáte chatu ve standardu rodinného domu, kde si odpočinete a načerpáte energii? Rádi byste horskou lokalitu s čistým vzduchem?

Exkluzivně Vám nabízíme rodinný dům / chatu v krásném prostředí Jeseníků a Chráněné krajinné oblasti, v obecní části Stará Voda (spadá pod obec Světlá Hora), poblíž Bruntálu, který je vzdálený jen 15 minut.

Dvoupatrová nemovitost je dispozičně rozdělena na 4+1. Do domu vstoupíte přes Závětří do Vstupní haly (5,13m2). V pravé části prvního podlaží naleznete prostor Kuchyně (6,11m2) a Jídelny (5,60m2), která je otevřená do prostorného Obývacího pokoje s krbem (20,70m2) a se dveřmi na krytou Terasu (24,00m2). Zde využijete venkovní posezení u krbu, grilu a nedaleké udírny. Na levé straně je situovaný Pokoj (12,92m2), Koupelna s vanou a wc (5,72m2) a Technická místnost (4,00m2), která je propojená se skladem paliva (3,78m2). Spojovací chodbou se pak dostanete do Garáže (21,70m2), za níž se ještě nachází Dílna (20,00m2).
Z centrální Chodby (12,45m2) přes dřevěné schodiště se dostanete do podkroví, kde se nacházejí dva Pokoje (21,60m2 a 14,20m2). Mezi pokoji se rozkládá Koupelna se sprchovým koutem a wc (5,50m2).

Dům obepíná velkorysý oplocený pozemek, který je využit jako zahrada a příjezdová dlážděná cesta s vjezdem do Garáže a s dostatečným místem pro parkování více aut. Na zahradě dále naleznete jeden uzavřený a druhý otevřený Zahradní domek, Sklad dřeva, Udírnu a Studnu. Jistě také oceníte stylovou dřevěnou Saunu s výhledem na vlastní jezírko a pozemkem protékající potok.

Vytápění je zajištěno kotlem na uhlí s dávkovačem, který je potřeba v topné sezóně doplnit jednou týdně. Teplo je rozváděno do ústředních radiátorů. V předsíni, kuchyni a koupelnách jistě oceníte podlahové vytápění, které jsou v koupelnách podpořeno topnými žebříky. Zdrojem vody pro celý dům je vlastní studna.

V nejbližším okolí naleznete - Malou Morávku, Karlov, lázeňskou obec Karlovu Studánku, okresní město Bruntál s veškerou infrastrukturou a vybaveností, Vrbno pod Pradědem, a další. V okolí Staré Vody naleznete krásnou přírodu poskytující rozmanité turistické a cyklo trasy, lyžařská střediska a spoustu příležitostí pro celoroční sportovní aktivity.

Pokud máte podnikavého ducha, možná Vás tato nemovitost a její lokalita přesvědčí o možnosti pronajímání.

Zaujala Vás tato nemovitost? Ano, je totiž tou, kterou hledáte.

Termín k nastěhování: prosinec 2023.

Swiss Life Select a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky