Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 137 m2, Šebířov

Prodej rodinného domu 137 m2, Šebířov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Šebířov je obec umístěná v přírodní krajině, což poskytuje klidné a relaxační prostředí pro bydlení. Pokud hledáte útočiště od rušného městského života, tak tato obec může být ideální volbou. Okolí Šebířova je obklopeno přírodními krásami - lesy, kopce, louky a rybníky. Pokud máte rádi outdoorové aktivity, jako je turistika, cyklistika nebo rybaření, budete mít dostatek možností k jejich provozování. I když je Šebířov menší obec, může nabídnout společenský život, komunitní aktivity a pouhých 4km od obce je krásné městečko Mladá Vožice, kde je veškerá občanská vybavenost - základní škola, mateřská školka, pošta, zdravotní středisko, pošta a více nákupních možností.
Pokud jste milovník přírody a klidného života, koupě domu v tomto prostředí vám může přinést radost a uvolnění. V pěší dostupnosti obce se nachází hrad Šelemberk. Okolí Šelemberka nabízí také různé turistické trasy, které vás provedou krásnou krajinou a představí vám další zajímavá místa v regionu. Můžete se vydat na pěší túru nebo využít cyklistické stezky a objevovat okolní přírodu a památky. Nachází se zde vinice, které produkují kvalitní víno. Můžete se vydat na vinařskou prohlídku, ochutnat místní speciality a poznat vína této regionální oblasti.
Na úpatí pohoří se nachází například hrad Kácov nebo zřícenina hradu Blaník, které představují důležité kulturní dědictví této oblasti. V okolí Blaníku jsou vytyčeny turistické stezky, které umožňují návštěvníkům prozkoumávat přírodu.
Milovníci zimních sportů si přijdou na své v lyžařském areálu Horní Kouty, který je vzdálen cca 10 km a nebo Monínec, který je vzdálený 33 km od obce, kde jste za 30 minut jízdy vozem.

V této krásné lokalitě Vám nabízíme vícegenerační rodinný dům po částečné rekonstrukci.
Dům má 2 nadzemní podlaží a je celý podsklepený.
V přízemí domu se nachází byt o dispozici 3+1. Po vstupu do domu se nacházíte v předsíni, kde je schodiště do 2 patra. Následně se dlouhou chodbou, kde jsou vestavěné skříně, samostatné WC a koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC, dostanete do ložnice a obývacího pokoje s kuchyní. Z obývacího pokoje je vstup do dětského pokoje.
V suterénu domu se nachází garáž, kotelna a další prostory. Vytápění domu je pomocí nového ústředního topení s automatickým kotlem Dakon na uhlí a dřevo včetně nového komínu.
V 2. nadzemním podlaží domu je půdní prostor, který je vhodný k rekonstrukci. Do tohoto prostoru vedou veškeré odpadní i vodovodní trubky a rozvod topení a elektřiny.
Na zahradě je umístěna nová pergola a kompletní dětské vyžití.
Dům je kompletně napojen na inženýrské sítě. Plynová přípojka na hranici pozemku.
Dům je aktuálně připojen na septik. Rozjednaný nedokončený projekt s poskytnutou dotací od obce na realizaci instalace ČOV

Prohlídka: https://my.matterport.com/show/?m=nsZUU8Haxkf


Těšíme se na Vás při osobní prohlídce domu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky