Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 120 m2 Nádražní, Dubňany

Prodej rodinného domu 120 m2 Nádražní, Dubňany

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte ke koupi dům, v němž byste mohli žít klidným rodinným životem a vychovávat své děti v příjemném a ničím nerušeném prostředí?

Můžeme Vám nabídnout ke koupí pěkný, samostatně stojící rodinný dům v Dubňanech, ul. Nádražní, v bezprostřední blízkosti lesa a cyklostezek.
Prostorný rodinný dům 4+1 je velmi dobře dispozičně řešen s maximálním využitím všech obytných prostor.
Disponuje pozemkem o celkových rozměrech 498 m2, kdy zastavěná plocha domu činí 152m2.
Celý dům je podsklepený, v suterénu se nachází garáž, dílna, kotelna, prádelna, sušárna, skladovací prostory.
Přízemí Vám nabídne 4 prostorné pokoje (26,4 m2, 17,8 m2, 15,26 m2, 11,82 m2), kuchyňský kout s jídelnou 17 m2, koupelnu 5,25 m2, WC 1,65 m2, předsíň, schodiště a prostornou chodbu. Zde mají všechny místnosti samostatné vstupy.
Půda je připravená pro zvětšení obytného prostoru a nabízí možnost dalšího rozšíření.
RD je napojen na veškeré IS (voda, plyn, elektřina, kanalizace), je udržovaný, v dobrém technickém stavu a je vhodný k okamžitému nastěhování.
V případě, že se rozhodnete provádět stavební úpravy či rekonstrukci, můžete tak učinit i při souběžném užívání nemovitosti.
RD se nachází ve výborné lokalitě. Tato lokalita nabízí nejen výbornou dopravní dostupnost do Hodonína, Kyjova a Brna, ale také bohatou občanskou vybavenost.

Přijměte tedy mé pozvání na prohlídku, kde se dozvíte více informací.

PENB bude zpracován v průběhu prodeje.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky