Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 104 m2 Pávovská, Jihlava

Prodej rodinného domu 104 m2 Pávovská, Jihlava

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Pokud hledáte v Jihlavě dům se zahradou a máte chuť a energii se realizovat při tvorbě vlastního bydlení, máte jedinečnou příležitost.
V Bedřichově, v Pávovské ulici je malé stavení se zahrádkou, které již pamatuje nějaký čas a hledá nové majitele, kteří si místo zamilují a vytvoří zde útulný domov, ale místo je také vhodné na podnikání.

Za zmínku určitě stojí, že je zde nová přípojka elektřiny z roku 2021, kanalizace z roku 2015. Kromě vody z obecního vodovodu je u domu vlastní studna s užitkovou vodou. Vyvložkovaný komín.

Vcházíme do zahrady a míjíme garáž a dřevník s oknem do ulice, kudy se dá dobře dopravit uhlí a dříví a jiné topivo. Navazující dvorek na zahradu může být úžasným místem k pobývání v soukromí. Celý pozemek je velký 331 m², z toho zahrada 108 m².

Přes malou verandu vstupujeme do domu a z chodby do kuchyně a největšího pokoje. V kuchyni jsou funkční krbová kamna. V koupelně je plynový kotel, napojený na ústřední topení, který je nyní odpojen. Na chodbu navazují další dvě místnosti, toaleta a spíž. Přístupná půda je svou velikostí zajímavá k vybudování podkroví.
Dům již mnoho pamatuje a byť je ve stavu, kdy je ještě obyvatelný,
rekonstrukce bude vhodná.

Celý Bedřichov má v podstatě charakter velké vesnice nebo předměstí s převahou rodinné zástavby. Nelze opomenout blízkost sjezdu na dálniční přivaděč. Je zde dobré spojení s městem nejen autobusy, ale také trolejbusy. Zastávka je doslova pár metrů od domu.

Ve fotkách najdete výkresy možné nové realizace domu, které vám budou k dispozici.

Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu, se můžete spolehnout, že se vám budeme snažit doporučit nejlepší financování a budeme nápomocni při vyřizování dalších náležitostí.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky