Prodej pole 2572 m2, Doubravčice

Plocha celková: 2572 m2 Číslo zakázky: 21936
Název: Prodej pole 2572 m2, Doubravčice
Info o ceně u RK
Adresa: Doubravčice
Datum aktualizace: 03.03.2024
Stavba:
Zástavba:
Ochrana:
Umístění: Klidná část obce
Zdroj vody:
Celková plocha: 2572 m²

Nabízíme Vám pozemky v katastrálním území Doubravice v okrese Kolín. Vhodné pro přímé využití nebo jako stabilní investice. Jedná se o prodej celého vlastnictví, tedy držení pozemků ve výlučném vlastnictví

Tyto pozemky jsou zapsané na LV 490 pod parcelním 334/2 s celkovou výměrou 2572 m2.

Investice do půdy je zejména nyní, v době nejistoty, vyhledávanou cestou, jak ochránit finanční prostředky před inflací. Každý pozemek je unikátní a jeho cena dlouhodobě roste. Stabilní růst ceny umožňuje zhodnotit vložené finanční prostředky a zároveň zabránit jejich plnému znehodnocení.

Doubravčice jsou obec ležící v okrese Kolín asi 8 km jihozápadně od města Český Brod. Obcí protéká Lázný potok a kolem obce potok Bušinec, které jsou levým přítokem říčky Šembery. Žije zde 1256 obyvatel a jejich katastrální území má rozlohu 918 ha. V roce 2011 zde bylo evidováno 519 adres.

Říkáte si, to je přesně to, co hledám? Tak není nic jednoduššího, než-li zavolat a domluvit se na prohlídce. Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalostí trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.
Více informací u makléře Petra Kubíčka, který se bude těšit na společnou prohlídku.

Umístění Klidná část obce
Šířka 32 m
Délka 198 m
Celková plocha 2572 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky