Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 65 m2, Nejdek

Prodej chaty 65 m2, Nejdek

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízím k prodeji útulnou chatu v malebné lokalitě Lesík, jen kousek od města Nejdek.

Chata se nachází na vlastním pozemku o výměře 355m2, který sousedí s lesem a nabízí nádherný výhled na okolní přírodu. Kromě toho je z chaty jen krátká procházka k nedaleké vodě, kde se můžete koupat a osvěžit se v letních měsících.

V chatě naleznete WC a septik, což zajišťuje pohodlné bydlení i při delším pobytu. Elektřina je samozřejmostí a krbová kamna vám poskytnou příjemné teplo v chladnějších dnech. Podkrovní patro slouží jako ložnice. Dále k dispozici najdete prostorný altán s udírnou, ideální pro pikniky a grilování s rodinou a přáteli.

Tato lokalita nabízí ideální prostředí pro různé outdoorové aktivity, jako jsou pěší túry, cyklistické výlety, rybaření a mnoho dalšího. Můžete si tak užít klidné prostředí a přitom být stále blízko civilizace.

Pokud hledáte únik z městského života a chcete si užít klid a relaxaci v srdci přírody, tato chatka je ideální volbou pro vás. Přijďte a užijte si všechny přednosti této krásné lokality a pocit, že jste doma, jen kousek od města.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky