Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 59 m2 Žacléř

Prodej chaty 59 m2 Žacléř

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Chata je již bohužel v rezervaci. Máte zájem být jako náhradník? Pokud hledáte čisté ovzduší, přírodu a klid pro rekreaci , tak jste blízko svému cíli. Čeká na Vás zděná chata 2(3) + kk s krbovými kamny schovaná v přírodě téměř v bezvětří s možností posezení u ohně na přírodní terásce. PRODEJ SPĚCHÁ!

Zděná chata má menší kuchyňku a útulný obývací prostor s krbovými kamny.

V půdním prostoru se lze příjemně vyspat po celodenním výletě v hezkém okolí. V suterénu jsou zděné sklepní prostory s oknem a umyvadlem a skromnou sprchou. Nabízí se možnost v suterénu udělat další místnosti a propojit je i s obývacím pokojem a získat tak dispozici 3+kk s celkovou plochou 59 m2. Sklep má cca 14m2. Chata je v původním slušném stavu s předpokladem určitých investic pro zlepšení komfortu. Má funkční elektřinu a je napojená na letní sezónní užitkovou vodou. Pitnou vodu je ideální řešit formou studny po posouzení hydrogeologů. Pozemek kolem chaty je oplocen o ploše celkem 360m2. K chatě lze přijet autem – cca 400 metrů je již po lesní cestě.

KRKONOŠSKÝ NÁRODNÍ PARK je na dosah a SKI AREÁL PRKENNÝ DŮL – ŽACLÉŘ a BRET FAMILY SKI PARK se na Vás jistě těší.
Na jedné straně jste obrazně řečeno v lůnu přírody a na druhé straně se Vám nabízí služby podhorského města Žacléře s obchodním a kulturním zázemím. V okolí je kam vyrazit na výlety. Kolem jsou nekonečné lesy, louky. Další veškeré služby se nabízí již v nedalekém okresním městě v Trutnově. Výhodou je i poloha u hranic s Polskem, kde lze mnohdy levněji nakoupit nebo jet na výlet.
Financování Vám zařídíme za nadstandardních podmínek u nadnárodní společnosti Fincentrum & Swiss Life Select. Na prohlídku s Vámi se těší Ivan Junek.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky