Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 42 m2, Oslnovice

Prodej chaty 42 m2, Oslnovice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Jaro již klepe na dveře a je ten pravý čas si vybrat nějaké místo, kde budete moci relaxovat v přírodě s božským klidem. V těsné blízkosti řeky Dyje nabízíme k prodeji chatu v Oslnovicích. Pokud rádi trávíte dny v přírodě nebo rádi rybaříte, je toto místo právě pro vás.

Chata má číslo evidenční, stojí na pozemku Lesů České republiky v chatové kolonii obklopené lesem a je zde zavedena elektřina 220V.

V přízemí se nachází prostorná kuchyně, kde si můžete zatopit i v krbových kamnech, verandu nebo zastřešenou pergolu uvítáte v jakémkoliv počasí. Z lodžie v obytném podkroví se Vám naskytne krásný pohled přímo na řeku. Dostatek úložného prostoru poskytne nejen spíž na potraviny, ale i nízký sklep pod celou chatou. Chata zůstává kompletně vybavená.

Přijeďte si odpočinout od ruchu velkoměsta. Ráda se s vámi potkám na osobní prohlídce.

Pomůžeme Vám i s financováním této nemovitosti, jelikož Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky