Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chalupy 120 m2, Nekvasovy

Prodej chalupy 120 m2, Nekvasovy

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Bydlení na vesnici a mít skvělé sousedy nebo odjíždět z velkoměsta za klidem, mít ovoce z vlastního sadu, chodit do lesa na houby, to je vaše přání ? Změňte ho v realitu.
To vše vám může nabídnout chalupa v Nekvasovech, nedaleko Nepomuka.

Chalupa prochází rekonstrukcí a nový majitel si dokončí rekonstrukci podle vlastních představ. Přízemní dům o zastavěné ploše 130 m2, je nepodsklepený s půdním prostorem, kde by mohlo vzniknout menší obytné podkroví. Přízemí celého domu je rozděleno do tří prostorů za sebou.

Určitě oceníte nová euro okna, novou střešní krytinu a nový komín, do kterého je zaústěna krbová vložka pro vytápění dřevem nebo můžete vytápět chalupu elektrokotlem a vodu ohříváte el. bojlerem. Klempířské prvky jsou také hotové.
A to vše máte bez starostí a ušetřených peněz.

Voda z obecního vodovodu až do chalupy a z vlastní studny berete vodu na zalévání. Napojeno na elektrickou síť a u domu je jímka na splaškové vody.

Stodola s výměrou 170 m2 odděluje obytné stavení se dvorem od ovocného sadu s rozlohou 519 m2, který můžete proměnit v bylinkový ráj, vypěstovat si vlastní brambory, mrkev nebo chovat slepice, králíky. A stodola ? Tu můžete využít jako garáž, dílnu pro kutilství, úschovu nářadí a strojů a najde se i místo pro uložení dřeva na zimu.

V Nekvasovech funguje MŠ s dětským hřištěm, pošta a obchod s potravinami. A to není všechno ! Nekvasovy mají výborné vlakové spojení každé 2 hodiny na trati Plzeň - Horažďovice a autobus zastavuje v obci 3 x denně směr Nepomuk.
Do Plzně autem dorazíte za 35 minut.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Zaujala vás naše nabídka ? Neváhejte a zavolejte, domluvíme si termín prohlídky, aby jste se o všem přesvědčili na vlastní oči.
Budu se na vás těšit, ráda vás provedu chalupou, stodolou a sadem. A prozradím, kde jsou krásné výhledy na Šumavu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky