Prodej bytu 6 pokojů a více 124 m2 Za Prachárnou, Jihlava

Užitná plocha: 124 m2 Číslo zakázky: 22125
Celková cena: 9 015 810 Kč
Adresa: Za Prachárnou, Jihlava
Datum aktualizace: 06.02.2024
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Velmi dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 7
Číslo podlaží:

Luxusní byty v Jihlavě za Prachárnou -perfektní kombinace prostoru a elegance!
Nabízíme k prodeji dva vzájemně propojené luxusní byty v prestižní lokalitě Jihlavy na ulici za Prachárnou. Tyto exkluzivní jednotky zahrnují prostorný byt typu 4+1 a elegantní studiový byt 2kk, které byly nedávno podrobeny rozsáhlé a nákladné rekonstrukci s použitím špičkových moderních materiálů. Oba tyto byty jsou na sobě navzájem soběstačné, neboť každý disponuje nezávislým vchodem a mají kompletní sociální zařízení a jsou připraveny k okamžitému nastěhování a jsou v nich nainstalovány klimatizační jednotky s možností chlazení a topení. K těmto exkluzivním bytům je rovněž možné dokoupit tři krytá garážová stání, která poskytnou pohodlné a bezpečné parkování pro Váš vůz.
Tato lokalita nabízí ideální kombinaci klidného a prestižního bydlení s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti, jako jsou obchody, restaurace, školy, zdravotnická zařízení a veřejná doprava, čímž poskytuje ideální domov pro náročné klienty, kteří hledají to nejlepší. Swiss Life Select a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Nezapomeňte, že taková příležitost nemusí být k dispozici dlouho! Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Druh objektu Panelová
Stav objektu Velmi dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ano
Výtah Ano
Počet podlaží celkem 7
Balkón Ano
Parkování Ano
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Plocha užitná 124 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky