Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+1 89 m2 Běloveská, Náchod

Prodej bytu 4+1 89 m2 Běloveská, Náchod

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud hledáte bydlení v Náchodě, měl bych pro vás nabídku prostorného bytu s dispozicí 4+1 a výměrou 89 m² v Běloveské ulici. Dům sousedí s Mánesovým nábřežím na břehu řeky Metuje, v těsné blízkosti lesoparku Montace s několika turistickými trasami vedoucí až na Pevnost Dobrošov a cyklotrasy směřující do Polska, Hronova, Pekla u Nového Města nad Metují atd. Nedaleko je je svah Brabák pro zimní sporty. U domu je dětské hřiště a Mateřská a Základní škola cca 1km. Železniční a autobusové nádraží cca 500 m a 1 km do centra. Lokalita je opravdu skvělá.

Byt se nachází v I.NP. V domě je samozřejmě výtah. Všechny 4 pokoje jsou samostatně přístupné a jeden pokoj má balkon. Byt je částečně rekonstruovaný. Topení je dálkové. Dům je zateplený a byt má nízké náklady na topení.

Město Náchod je přirozeným historickým, turistickým, správním a průmyslovým centrem celé oblasti od vstupní "Branky" až po Broumovský výběžek. V samotném centru města se nachází celá řada historických staveb. Náchod je hraniční město s přímou vazbou na polskou Kudowu Zdrój a další příhraniční polská lázeňská města Dušniki Zdrój a Polanica Zdrój. Zimní stadion Na Strži nabízí krytou ledovou plochu od července do února. Krytý plavecký bazén na ulici Pražská je v provozu od září do června. Jeho součástí je bazén s 25 m dráhou, dětský bazén s vodou vysoké kvality, sauny, parní komory a masérny. Hned v sousedství je fotbalové hřiště s atletickou dráhou a skate park. Tenisový areál se nachází v městské části Běloves. Tam je rovněž hlavní fotbalový stadión.
Letní provoz od června do srpna zajišťuje Jiráskovo koupaliště na Plhově v areálu se dvěma bazény, hřištěm na plážový volejbal a stolní tenis v pěkném přírodním prostředí.

Díky našemu klientskému servisu vám pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti včetně nabídky na financování. Přijďte se podívat.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky