Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+1 82 m2 Brněnská, Plzeň

Prodej bytu 4+1 82 m2 Brněnská, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabídka prodeje prostorného bytu o dispozici 4+1 v lokalitě Plzeň Vinice v ulici Brněnská. Byt v osobním vlastnictví a nachází se v prvním patře panelového domu s výtahem. Dům je kompletně zateplen a řešen bezbariérově. Podlahová plocha bytu 82,59 m2 a k bytu naleží sklepní kóje a lodžie. V bytě také oceníte dvě samostatné toalety. Vytápění a teplá voda je zajišťována dálkově. Součástí bytu je kuchyňská linka s kombinovaným sporákem a digestoří.

Téměř u domu se nachází mateřská školka, základní škola a základní umělecká škola. K procházkám vybízí okolí plné zeleně, dětských hřišť a ZOO. V blízkosti najdete také veškerou občanskou vybavenost např. obchody, poštu, restaurace, knihovnu atd.

Lokalita také vyniká výbornou dopravní dostupností. Nově je možné najet přímo z Vinic na západní okruh. Spojení MHD zajišťují tři autobusové linky. Možnost parkování před domem.

Nemovitost je k nastěhování od 1. 9. 2023. Byt je vhodný také jako investiční příležitost. Lze financovat hypotečním úvěrem, který pro Vás rádi vyřídíme.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky