Prodej bytu 4+1 111 m2 Mírová, Rychnov nad Kněžnou

Užitná plocha: 111 m2 Číslo podlaží:3 Číslo zakázky: 19031
Info o ceně u RK
Adresa: Mírová, Rychnov nad Kněžnou
Datum aktualizace: 15.03.2024
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 4
Číslo podlaží: 3

Velký byt 4+1 v osobním vlastnictví na skvěle dostupném místě MHD a navíc s lodžií orientovanou na jihozápad. Už tato jediná věta stačí, abychom rozpoznali skvělou příležitost na koupi bytu k pohodlnému bydlení, nebo k lukrativní investici. Hledáte-li také byt k okamžitému nastěhování, jste na správné adrese. V Mírové ulici v Rychnově nad Kněžnou ve 3. patře panelového domu s výtahem takový byt čeká na nového majitele.

Tato žádaná část Rychnova nad Kněžnou je okrajovou čtvrtí s poklidnou atmosférou. Dům je krajový a tak na něj navazuje pouze velká parkovací plocha a hřiště.

V bytě je velice dobře vyřešeno rozmístění jednotlivých pokojů. Z poměrně velké chodby s vestavěnou skříní je samostatný vstup do dvou světlých ložnic, do prostorného obývacího pokoje a do útulné kuchyně. Do zbývajícího pokoje je vchod z kuchyně a také z obývacího pokoje, ze kterého vyjdeme na příjemnou lodžii s výhledem do zeleně a na již zmiňované hřiště a parkovací plochu. Nebudou vás rušit pohledy ze sousedních domů a určitě zde rádi budete odpočívat a relaxovat.
K bytu náleží klasická sklepní koje, ale také polovina prostorného skladu, či sklepa, který je společný s majitelem sousedního bytu, který je umístěn také v přízemí.
Součástí koupě bytu může být také garáž, která se nachází nedaleko Wolkerovy ulice, ale je v samostatné nabídce na prodej za 550 000,-Kč.

Fincentrum a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.
Rádi se s vámi potkáme.

Druh objektu Panelová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ano
Výtah Ano
Půdní byt Ne
Počet podlaží celkem 4
Číslo podlaží 3
Balkón Ne
Parkování Ano
Plocha parkování 40 m²
Lodžie Ano
Plocha lodžie 2 m²
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 15 m²
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední dálkové
Příjezdová komunikace Asfaltová
Elektřina 230V
Doprava Silnice, MHD, Autobus
Plocha podlahová 94 m²
Plocha užitná 111 m²
Třída energetické náročnosti budovy D - méně úsporná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky