Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 76 m2 Waltariho, Praha

Prodej bytu 3+kk 76 m2 Waltariho, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

POZOR: Prodej bytu s možností převzetí hypotéky majitele sjednané u KB s úrokovou sazbou 2,29% ve výši cca 6,3 mil. s fixací do 1/2027.
Vítejte v SUOMI Hloubětín. Ne, neocitli jste se ve Finsku, ale v nové hloubětínské čtvrti, která je vybudovaná finským developerem YIT. Moderní bydlení situované do uzavřené čtvrti, která poskytuje klidnější rodinnou atmosféru, avšak stále blízko centra pulzující Prahy.
V novostavbě z roku 2021 Vám nabízíme krásný prosluněný byt s nadstandartním vybavením. Jihozápadně orientovaný byt 3kk se nachází ve 4.patře z 8-mi poschoďového domu. Milovníci dobrého jídla ocení velkou kuchyni, sklenku dobrého vína si můžete vychutnat na balkoně s dřevěnou podlahou, který je orientován do vnitrobloku. Ložnice poskytuje dostatek úložného prostoru, a navíc skrývá i velkorysý pracovní koutek, který můžete využít během home office. Komora poskytuje další úložný prostor pro vše, co je potřeba. Během celého roku do bytu proudí dostatek světla, a pokud by toho sluníčka už na Vás bylo moc, stačí jen zatáhnout venkovní žaluzie a pustit klimatizaci.
Veškerý nábytek kromě dětského pokoje byl navržen designérem a vyroben ve vysoké kvalitě.
Nábytek na míru doplňují bezfalcové dveře značky Sapeli, venkovní žaluzie Maron, Wind-free klimatizace Samsung, sítě do oken a pro variabilitu stínění také plisé na oknech v celém bytě. Topení, klimatizace i venkovní žaluzie jsou součástí chytré domácnosti a lze je ovládat přes mobilní telefon odkudkoliv na světe. Stačí jen sbalit kufry a můžete bydlet. Součástí prodeje je i garážové stání, které je nadstandardně velké a je přímo naproti vstupu do domu. Bez problému na něj tak zaparkujete jak Váš automobil, tak případně i motorku. Nesmíme zapomenout na sklep, který je vybaven policemi pro lepší využití prostoru.
Hloubětínská čtvrť SUOMI je jako dělaná pro rodiny s dětmi. Disponuje třemi dětskými hřišti (jedno přímo ve vnitrobloku u domu), na kávu a dobrý zákusek můžete zavítat do kavárny, na pizzu nebo asijskou kuchyni dojdete skoro v pantoflích. Alzabox, PPL, Zásilkovna – to vše je jen pár metrů od domu. Opravdu Vám zde nebude nic chybět. Přímo pod domem se nachází nádherný park Zahrádky s rybníkem a dalšími dětskými hřišti a občerstvením. Uprostřed areálu stojí soukromá mateřská škola. Lokalita umožňuje bezproblémové spojení autem nebo MHD. Na tramvaj dorazíte do pár minut a stanice metra Kolbenova je vzdálena dvě stanice tramvají.
Pro milovníky in-line nebo kola je tato lokalita jako dělaná. Pohodově dojedete na blízkou cyklostezku, po které můžete pokračovat směrem do Tróje nebo blízkých Hrdlořez.
Ještě stále váháte? Zavolejte, domluvte si prohlídku a nebudete litovat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky