Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 72 m2 Hennerova, Praha

Prodej bytu 3+kk 72 m2 Hennerova, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

- V REZERVACI -
Rádi bychom vám nabídli pěkný družstevní byt v klidné části Prahy, který je plný potenciálu pro vaše nové bydlení. Tento byt o dispozici 3+kk s celkovou plochou 78 m² s krásnou lodžií a sklepem se nachází v prestižní lokalitě Prahy 5 - Motol, konkrétně v ulici Hennerova.

Tento byt je vskutku jedinečný. Nachází se v bezbariérovém prvním nadzemním podlaží a nabízí výhled do okolní zeleně. Je součástí panelového domu, který prošel nedávnou kompletní revitalizací, a samotný byt prošel také rozsáhlou rekonstrukcí, což z něj činí velmi dobře udržovaný a moderní domov.

Byt je částečně zařízený a nabízí prostornou vstupní chodbu se šatnou, velký obývací pokoj spojený s jídelnou a kuchyní. V kuchyni najdete veškeré potřebné spotřebiče, včetně lednice, trouby, digestoře a plynového sporáku. Dále byt disponuje dvěma útulnými ložnicemi, koupelnou a samostatnou toaletou. Součástí nabídky je také sklepní kóje, která vám poskytne dostatek úložného prostoru.

Tato nemovitost se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě, kde máte veškerou občanskou vybavenost na dosah ruky. V okolí najdete několik mateřských a základních škol, dětská hřiště a v blízkosti se nachází i obchodní centrum Kaufland. Parkování před domem je jednoduché a pohodlné.

Co se týká dopravní dostupnosti, můžete se těšit na rychlou cestu do centra Prahy. Smíchov je vzdálen jen 10 minut jízdy a Zličín pouze 8 minut.

Tato lokalita je skvělou volbou pro bydlení a my vám vřele doporučujeme domluvit si prohlídku tohoto úžasného bytu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky