Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 67 m2 Na Veselou, Beroun

Prodej bytu 3+kk 67 m2 Na Veselou, Beroun

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Exkluzivně nabízím do prodeje bezbariérový byt se zahrádkou v Berouně část Závodí, který leží přímo vedle golfového hřiště.

Přízemní, dispozičně řešený byt 3+kk (67 m2) s prostorným sklepem. K bytu náleží krásná soukromá zahrádka (50 m2) se vstupem z obývacího pokoje. Vhodná pro relaxaci či grilování. Bytový dům je cihlový a byl postaven v roce 2015. Prodávající nechává v ceně nemovitosti nábytek a vestavěné elektrospotřebiče.

Topení v obývacím pokoji řešeno podlahovým topením, v ostatních místnostech radiátory. Plyn do bytu nezaveden. Elektrické stahovací rolety na všech oknech.

Obec Beroun-Závodí se nachází 30 km od Prahy, 40 km od Kladna, 60 km od Plzně a 90 km od Mladé Boleslavy.

V obci je velká občanská vybavenost. Tato část obce proslulá velikým golfovým hřištěm, které se nachází přímo vedle bytového domu, kde se byt nachází. Vhodný tedy i jako investice se stálou obsazeností.

Zaujala Vás tato nabídka? Máte nějaké doplňující otázky nebo si chcete domluvit prohlídku? Pak mi zavolejte a domluvíme si společné setkání. Rád Vás nemovitostí provedu a Vaše dotazy zodpovím.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Odkaz na video prohlídku: https://youtu.be/yQSRJrCv-Gk

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky