Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 83 m2 Dobré Štěstí, Dobřany

Prodej bytu 3+1 83 m2 Dobré Štěstí, Dobřany

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Máte zájem o bydlení mimo ruch města, ve velmi dobře řešeném bytě s možností vlastní zahrady? Pak je tento inzerát určen právě Vám!

Nabízím Vám na prodej prostorný byt o velikosti 3+1, který se nachází mezi obcemi Dobřany a Lhotou. Tento byt je ideální pro ty, kteří hledají klidné a soukromé bydlení mimo město.
Byt se nachází ve druhém patře bytového domu a nabízí výhled do okolní přírody a zeleně.

Disponuje prostorným obývacím pokojem a dvěma samostatnými pokoji vhodnými jako ložnice, dětský pokoj či pracovna, a plně vybavenou kuchyní s jídelním pultem. Byt je prostorný a světlý, s dostatkem přirozeného osvětlení po celý den a nabízí komfortní bydlení pro celou rodinu.

Jednou z největších výhod tohoto bytu je nádherná a velká zahrada s altánem, která je součástí kupní ceny bytu. Zde můžete strávit čas s rodinou a přáteli, relaxovat po náročném dni nebo si užívat grilování a posezení venku. Zahrada také nabízí skvělou možnost pro pěstování ovoce i zeleniny, což je nejen zdravá aktivita, ale také úžasná příležitost vychutnat si čerstvé plody vaší vlastní úrody.

K bytu také náleží venkovní kůlna, která poslouží jako extra úložný prostor pro vaše nářadí, jízdní kola či zahradní potřeby. Možnost parkování je přímo před domem, což vám ušetří starosti s hledáním parkovacího místa.

Město Dobřany také plánuje lokalitu napojit na vodovodní řád a na kanalizaci. Projekt pro ČOV je již také hotov.

Lokalita nabízí příjemné okolí s možností různých aktivit v přírodě. Přestože se byt nachází mimo obec Dobřany (spadá do katastrálního území Dobřany), stále je snadná dostupnost do obce a veškeré potřebné infrastruktury.

Swiss Life Select Vám také nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitního klientského servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Těším se na Vaši zprávu nebo telefonát a ráda Vám poskytnu další informace či domluvíme prohlídku.

Vaše makléřka Gabriela Jirková

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky