Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 67 m2 Aloise Rašína, Olomouc

Prodej bytu 2+kk 67 m2 Aloise Rašína, Olomouc

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte moderní bydlení ve městě, ale přitom nechcete žít v rušném centru?
Exkluzivně Vám nabízíme moderní byt v osobním vlastnictví na ulici Aloise Rašína v Olomouci v okrajové městské části Řepčín.

Byt o dispozici 2+KK a užitnou plochou 67 m2 se nachází v šestém, posledním podlaží bytového domu (2017). Jednotlivé pokoje bytu spojuje centrální Chodba s vestavěnou skříní (15 m2, tvar L). Srdcem bytu je prostorný Obývací pokoj otevřený do Kuchyňského Koutu (25 m2). Na obývací pokoj navazuje zastřešený a velkorysý Balkon (11 m2) situovaný na západ. Zde můžete trávit teplé letní večery, třeba i při grilování. Stejně tak jako balkon, jsou na západ orientována také okna Ložnice (16,8 m2). Dále v bytě naleznete Koupelnu se sprchovým koutem (5,2 m2) a samostatné Wc (1,5 m2). Praktik jistě ocení samostatnou Komoru (3,5 m2).

Město Olomouc není třeba nikterak představovat. Naleznete zde absolutně vše z občanské vybavenosti, sportovního využití, ale také historické pamětihodnosti a krásnou přírodu.
Za zmínku stojí to, co naleznete v nejbližším okolí bytu. Tedy dětské hřiště, sportovní víceúčelové hřiště s umělým povrchem a obchodní centrum Olomouc City.
Parkovat lze na venkovních parkovacích stáních na ulici Aloise Rašína. Případně Vám nabídneme po majiteli převzetí nájmu jednoho parkovacího místa před domem a třeba i druhého parkovacího stání před vedlejším domem.
Do centra se hravě dostanete po městské okruhu nebo autobusem. Budete-li chtít vyrazit z města ven, během pár minut se dostanete na rychlostní silnice směr Brno, Ostrava, Opava, Zlín, či Šumperk.

*Bytový dům má svá garážová parkovací místa a sklepní kóje, ty jsou všechny momentálně obsazené.
*Nastěhování možné v srpnu 2023.

Byt je velmi hezký, moderně zařízený a plně vybavený pro nové majitele. Líbí se Vám? Ano, je to totiž to, co hledáte.

Swiss Life Select a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky