Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 60 m2 Hradební, Hradec Králové

Prodej bytu 2+kk 60 m2 Hradební, Hradec Králové

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte-li bydlení v atraktivní části krajského města, pojďte se blíže podívat na následující nemovitost. Tato jednotka se díky skvělé poloze v centru města může stát novým domovem třeba pro mladý pár nebo ji lze využít jako investiční záměr - v bytě jsou prověření dlouhodobí nájemníci, kteří mají zájem pokračovat v nájemním vztahu.


Byt se nachází ve 3. NP zděného domu bez výtahu. Místní občané si tuto lokalitu pochvalují pro centrální polohu, na Velkém Náměstí jste za 5 minut chůze. Zároveň jste v těsné blízkosti dvou velkých parků - Žižkových a Kubištových sadů - do druhého jmenovaného parku stačí pouze vyjít z domu a přejít silnici. Lavičky, na kterých si můžete odpočinout, jsou před domem v podstatě na dosah ruky. Pohybově aktivní zájemci jistě ocení také blízkost sportovišť, k procházce láká i nedaleké Orlické nábřeží.

Široká občanská vybavenost je zde samozřejmostí, což z tohoto místa činí jedno z nejžádanějších míst pro bydlení v Hradci Králové.

Přijďte se přesvědčit osobně.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky