Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 59 m2 M. D. Rettigové, Hradec Králové

Prodej bytu 2+kk 59 m2 M. D. Rettigové, Hradec Králové

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte-li bydlení v atraktivní části Hradce Králové, zbystřete svoji pozornost. Tato nemovitost prošla kompletní revitalizací, díky které je teď byt zateplen a má pěknou prostornou lodžii. Nespornou výhodou je také možnost rezidenčního parkování ve dvoře za domem - vjezd je hlídaný závorou.

Tento byt se může stát novým domovem třeba pro mladou rodinu nebo ji lze využít jako investiční záměr - v bytě jsou prověření dlouhodobí nájemníci. Byt se nachází ve 4. NP poctivého zděného domu.

V blízkosti domu se nachází velké obchodní centrum, široká občanská vybavenost je samozřejmostí. Poloha nemovitosti je takřka strategická - budete to mít stejně daleko (blízko) na hradecký dopravní terminál i na druhou stranu do centra města na Velké náměstí. Obě trasy Vám pěšky zaberou necelých 20 minut. Od řeky Labe, na procházku po Smetanově nábřeží Vás dělí jeden blok budov.

Stanete se právě Vy novými majiteli tohoto bytu?

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky