Prodej bytu 2+kk 50 m2 Polenská, Jihlava

Užitná plocha: 50 m2 Číslo podlaží:3 Číslo zakázky: 22093
Celková cena: 2 990 000 Kč
Adresa: Polenská, Jihlava
Datum aktualizace: 22.04.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Zástavba:
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Ano
Počet podlaží celkem: 4
Číslo podlaží: 3

Nabízíme k prodeji útulný zděný byt 2+kk v osobním vlastnictví nacházející se ve třetím podlaží bytovém domu na Polenské ulici v Jihlavě, který prošel nedávnou kompletní rekonstrukcí, čímž nabízí nové a moderní bydlení v zajímavé lokalitě se skvělou dostupností. Tento světlý a prostorný byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, sociálního zařízení a balkonu. K bytové jednotce patří rovněž vlastní sklepní kóje. Kuchyňský kout je vybaven spotřebiči a nabízí dostatek úložného prostoru. V kupní ceně je zahrnuto veškeré vybavení – byt je tedy vhodný k okamžitému nastěhování bez dalších investic. Velmi nízké náklady na energie – (2 osoby do 4000 Kč / měsíčně), dům má navíc vlastní jímku.
Bytový dům se nachází nedaleko historického centra Jihlavy. Pro milovníky kultury a historie je k dispozici řada památek a muzeí, včetně známého pivovaru. V blízkém okolí se také nachází známý lesopark Heulos, ideální pro procházky a odpočinek v přírodě. Z Polenské ulice je vynikající dostupnost ke všem potřebným službám, obchodům a restauracím. Veřejná doprava v bezprostřední blízkosti objektu zajišťuje snadný přístup do dalších částí města i okolí Jihlavy. Swiss Life Select a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Pro více informací kontaktujte makléře. Pokud máte zájem o prohlídku tohoto moderního bytu s unikátním okolím, neváhejte nás kontaktovat. Jsme připraveni Vám byt ukázat a zodpovědět veškeré Vaše dotazy.






Druh objektu Cihlová
Stav objektu Velmi dobrý
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Ano
Počet podlaží celkem 4
Číslo podlaží 3
Balkón Ano
Parkování Ano
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Garáž Ne
Zdroj vody Místní zdroj, Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední plynové
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V
Plocha užitná 50 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky